23948sdkhjf

Lokal livsglæde: Bliv klogere på byen Løgstør

Påtænker du at flytte til Løgstør, kan du nyde godt af byens mange skønne tiltag og muligheder. Foruden det rige lokalliv, naturliv og ikke mindst foreningsliv, danner byen ligeledes rammen for hyggelige attraktioner i årets sommermåneder.

I denne artikel får du et indblik i tre af byens største årlige arrangementer, der er en fast del af byens sommermåneder. Dog aflyst i sommeren 2021 på grund af corona-pandemien. 

Muslingefestival 
Løgstør har de seneste årtier været kendt som Muslingebyen. Det skyldes blandt andet, at Limfjorden er en evig kilde til ‘Limfjordens frugt’ eller muslinger. Den lokale kilde til muslinger har byen taget til sig som et varemærke, hvilket når sit højdepunkt til den årlige muslingefestival, der foregår i byens havnemiljø.

Anden weekend i juli forvandles byens havn til et samlingspunkt for både lokale og turister, der sætter pris på gastronomiske herligheder med muslinger i højsædet. Der er en helt unik stemning i byen denne weekend, eftersom der hverken er sparet på musikalske rytmer, lokal kunst og ikke mindst den gode stemning.

Hvad end du påtænker at flytte til byen eller opleve Muslingefestivalen som turist, har du en sand fornøjelse foran dig. Det er lige netop i denne weekend, at byens stærke lokalmiljø viser sig fra sin bedste side. 

Kanaljazz i Løgstør 
Byens kanal, der omtales Frederik d VII’s kanal, danner rammen for mange skønne stunder årligt. Nær kanalen afholdes der i juli måned hvert år et af Nordjyllands største jazz-events. Her optræder både store danske og udenlandske navne på scenen, hvorfor dette arrangement samler mennesker fra både nær og fjern.

Når musikken spiller til Kanaljazz, emmer hele havnen af en særlig sommerstemning. Det er derfor en god oplevelse at tage del i, hvis du starter et nyt liv i Løgstør. 

Løgstør Open Air 
Det er ikke kun på byens havn, at der kan bydes op til dans, eftersom Løgstør Open Air sørger for god musik og god stemning i en af byens skove. År efter år strømmer mennesker fra byen og omegn til en dag i musikkens tegn, der alt sammen foregår under åben himmel.

Det skønne ved Løgstør Open Air er, at dagen er både velegnet til store og små, hvorfor hele familien kan tage afsted og nyde dagen med venner og bekendte.

Der er mange årsager bag, at Løgstør fortsat stiger i popularitet, og tilflyttere søger hjemsted her. Foruden de årlige sociale arrangementer, tilbyder byen mange skønne aktiviteter hele året rundt. Løgstør er et familievenligt sted, hvor naturen, fritidsaktiviteter og lokalmiljøet er i højsædet.

Ønsker du at udleve din indre nybyggeri-drøm her, kan du med fordel kontakte byens ejendomsmæglere. Køb tom grund i Løgstør, og start et helt nyt eventyr i Muslingebyen.

Send til en kollega

0.078