23948sdkhjf

Din guide til en perfekt dag i Nordjyllands shoppingmekka

Går du også og mangler et afbræk fra hverdagens stress og jag? Skriger du også efter en smule selvforkælelse, en ny garderobe eller en nyindrettet bolig?

Uanede muligheder i stemningsfyldte shoppinggader

I Aalborgs pulserende City Syd finder du hele Nordjyllands shoppingmekka, Aalborg Storcenter, hvor hele 2.400 gratis parkeringspladser er placeret lige uden for svingdøren. Uden tidsbegrænsning eller bekymring parkerer du derfor din bil og træder ind i det enorme shoppingcenter på hele 51.500m2, hvor dagslyset vælter ind, som var du stadig udenfor og med højt til loftet. 

Centeret huser intet mindre end 80 forskellige butikker med hver deres speciale ned ad de farverige og stemningsfyldte gader, der går under navnene Grøn, Rød, Gul og Blå Gade samt Torvegade, Nygade og Strøggaden.

Men hvor skal du starte, og hvor skal du slutte, når du skal ose rundt i de mange gader?

Forny dit hjem

Du starter hen ad Strøggaden, hvor første stop på ruten er Kop & Kande. Her skal du først og fremmest købe noget, der kan være med til at forny hjemmet. Og netop dét er Kop & Kande eksperter i! Fra Holmegaards klare, velformede vaser og Bitz’s rustikke køkkenservice til sjove plakater fra Dilægt om typer, du kender alt for godt, og innovative Sirius LED lys. Det er snarere et spørgsmål, hvad Kop & Kande ikke har. 

Tøj, der gør børnene vilde af begejstring

Selvom du har givet dig selv lov til at tage fri fra dagligdagen, kan du ikke lade være med at tænke på børnene i dit liv. Derfor finder du et smart sæt tøj med dyreprint, der får børnene til at brøle som løven, i Name It, der klæder børnene på med de bedste forudsætninger for alverdens leg og aktiviteter i et farverigt univers.

Indkøb, der gør dig klogere

Nu er det din tur. Du finder Bog & Idé, ikke så langt fra Centertorvet, og hen til Bestseller-væggen, hvor du finder bogen, du så længe har ville læse og finde tid til at fordybe dig i for at blive klogere på dit kerneområde og tilegne dig ny viden. Nu er tiden inde, og du glæder dig til at bladre i bogen - side efter side under natlampens skær. 

Sko, du kan leve i

Skoringen er kendt for sin skyhøje kvalitet, så du kan trygt danse dig igennem hverdagen i de fedeste sneaks eller højeste sandaler uden at ligge med foden oppe dagen efter, og det frister! For det bliver ikke til mere end et varmt fodbad - og det er bare for fornøjelsens skyld. 

Indkøb af dagligvarer - hvor svært kan det være?

På trods af et afbræk fra hverdagens rutiner og vaner, glemmer du ikke de praktiske dagligvareindkøb, der ikke kan undværes. Normal har alt, hvad du mangler for at få din hverdag til at køre på skinner. Det tager ikke lang tid at handle ind gennem Normals snoede gange, hvor alle produkter er lige ved hånden. Så nemt kan det gøres.

Mode til enhver form og enhver lejlighed

Du besøger B by B og finder et hav af moderigtigt kvalitetstøj, hvor sortimentet ofte opdateres med de nyeste styles, der klæder enhver kropstype. Efter du har iført dig et flot, nyt sæt tøj, der føles så blød som smør mod din hud, er der lagt op til selvforkælelse af en helt anden kaliber. 

Charme, selvtillid og lækkert hår

Du sætter dig til rette i frisørstolen hos Poul M, nyder roen, følelsen af velvære og at blive nusset om. Du forlader salonen med charme, selvtillid og lækkert hår og med et nyfundet overskud til at angribe den næste uge - ja, hvis ikke måned!

Fra daglige rutiner til meningsfulde ritualer

På vej ned ad Blå Gade tager du et smut ind i Rituals, hvor jordfarver og brændte farver pryder butikken fra gulv til loft, og du finder dig selv i en pludselig rolig sindstilstand. De forfinede produkter ligger som perler på en snor i form af eksklusiv kropspleje, makeup og produkter til hjemmet. Du finder dine favoritter, så du fremover kan forvandle dine daglige rutiner til meningsfulde ritualer med inspiration fra Østens ældgamle traditioner. 

En dag vel spændt

Før du får set dig om, er dagen oprundet, og du er vendt hjem fra en hel dag i Shoppingcenter i Aalborg  en oplevelse rigere. Ikke bare en shoppingoplevelse, men en oplevelse af en dag vel spændt i rummelige rammer, hvor tid ikke var en faktor, hvilket var rart som en afveksling fra hverdagen. En hverdag du nu kan glæde dig til at vende tilbage til efter en perfekt dag.

Send til en kollega

0.032