23948sdkhjf

Konstruktion og rådgivning til dit projekt

Ved konstruktion og bearbejdning af emner, uanset omfang og kompleksitet, er det vigtigt at du som kunde får den rette rådgivning, så slutresultat er tilfredsstillende.

Find den rigtige leverandør
I nogle tilfælde kan man som kunde have brug for mere end bare de rigtige produktionsfaciliteter til at konstruere og producere et emne. 

Ofte foretrækkes der også en god kundeoplevelse, hvor der er en god og konstruktiv dialog mellem samarbejdspartner og kunde, således at man er sikret et værdiskabende slutresultat, som involverer begge parter. Det er derfor vigtigt finde en samarbejdspartner, hvor man får den rette konstruktion og rådgivning, som passer til lige netop det givne projekt. Ved konstruktion eller bearbejdning af emner kan der eksempelvis være behov for vejledning omkring:

  • Emneudformning for funktionsoptimering
  • Emneudformning for fremstillingsoptimering
  • Materialevalg

Ved at få den rette rådgivning til konstruktion eller bearbejdning af emner kan du som kunde blive præsenteret for smartere og mere optimale løsninger, der gør at du slipper for unødvendige omkostninger. 

Ligeledes er det at foretrække at selve produktionen foregår effektivt og gnidningsfrit. Det er derfor en fordel at finde en samarbejdspartner, som har de rette produktionsfaciliteter- og maskiner, som kan håndtere dit projekt - uanset størrelse, materiale og kompleksitet. 

Specialister i spåntagende bearbejdning
LJ-Maskinteknik A/S er en underleverandør der har specialiseret sig inden for spåntagende bearbejdning og som leverer løsninger til en bred vifte af erhvervskunder. Virksomheden tilbyder rådgivning såvel som konstruktion af enkelte dele, hvor der er fokus på kundens krav samt at levere kvalitetsprodukter til den aftalte tid og pris.

Hos LJ-Maskinteknik A/S anvendes de nyeste bearbejdningsmetoder på CNC-maskiner, der sikrer en minimal fejlrisiko og giver en hurtig gennemløbstid. Der beherskes også håndværket på konventionelle bearbejdningsmaskiner, hvis dette er nødvendigt. 

Med optimale produktionsfaciliteter samt erfarne og kompetente medarbejdere kan der tilbydes fremstilling af spåntagende emner i mange udformninger og materialer.

Send til en kollega

0.071