23948sdkhjf

Pilleovn – den kloge investering for miljøet og pengepungen

Du har måske en gammel brændeovn? Eller også ville du ønske, at du havde en. For ikke mange ting er hyggeligere end at tænde for ilden og mærke – nærmest se – varmen sprede sig i stuen.

Men måske du skal tænke dig om en ekstra gang og tage det kloge valg – at installere en pilleovn.

Det dufter stadig lidt af sommer. Men lige rundt om hjørnet kommer efteråret, kulden og vinteren. Varmen forsvinder, og vi skal til at starte gulvvarmen, radiatorerne og brændeovnene for at kunne holde kulden fra døren.

Det er penge, der fosser lige ud gennem sprækkerne i huset. Men sådan behøver det ikke at være, for der findes mange kloge og gode alternativer til at opvarme dit hus.

Hvad virker bedst?
Der er mange ting at tænke over, når du skal vælge, hvilken måde du gerne vil varme dit hus op på. Og hvad virker egentlig bedst?

Én måde, er at anskaffe en pilleovn: ”Når vi tænder for fjernsynet, står det klart, at hverken klima eller miljø har det godt. Med pilleovne kan vi hjælpe udviklingen i den rigtige retning. Pilleovne fra Ecotech skåner både miljøet grundet minimal udledning og ejerens udgifter til varme, fordi det vi kalder virkningsgraden, er enormt høj på pilleovne.” Sådan forklarer Benjamin Jensen, som er stifter og ejer af Ecotech. En virksomhed, som har specialiseret sig i at lave de bedste pilleovne på markedet.

Pilleovne er en blanding mellem det gamle træpillefyr og de brændeovne, som vi har i stuerne. Den eneste forskel er, at pilleovnen skal fodres med træpiller, er meget lydsvage og varmer markant mere effektivt, end de løsninger vi kender i forvejen.   

Benjamin Jensen forklarer videre: ”At Ecotechs pilleovne har en god virkningsgrad, betyder, at de ikke bruger særlig mange træpiller, når ilden er tændt. Samtidig udnytter de den varme, de producerer, enormt godt, så næsten intet går til spilde. Derfor vil mange opleve, at de kan spare helt op til 50-70 % på den årlige varmeregning, hvis de installerer en pilleovn.”

Og det er nemt
Virkelig nemt. En pilleovn fra Ecotech bliver sat direkte til din skorsten i stedet for den gamle brændeovn. Det kræver ingenting ekstra, og det er derfor også nemt at få en pilleovn, selvom du ikke har en brændeovn i forvejen. Det eneste, det kræver, er en skorsten og en lille portion træpiller, før varmen fylder stuen. 

Og du vil hurtigt opleve, at pilleovnen er det møbel, du ikke vidste, du manglede. For både æstetikken og hyggen fra brændeovnen bliver bevaret med en pilleovn fra Ecotech.

 

 

Send til en kollega

0.063