23948sdkhjf

Få en vurdering af firmaets brugte varebiler uden at forlade arbejdspladsen

Trænger dit firma til nye varebiler, men vil du ikke blot køre de gamle varebiler til skrot? Og ønsker du at få professionelle bilvurderinger af dine brugte varebiler hurtigst muligt uden at skulle forlade arbejdspladsen? Så er der godt nyt til dig, som er chef i eget firma! Med en nem og enkelt proces kan du få en god, pålidelig og samlet vurdering af dine køretøjer hos Solgt.com - uden at skulle forlade din arbejdsplads. Afprøv processen i dag, som ikke tager mere end nogle få minutter, men spar en masse tid og besvær samtidig!

Er det tid til at skifte varebiler? Få en nem og hurtig bilvurdering i dag!

Når det er tid til at skifte varebiler, så kan det være en fordel at få en bilvurdering af de gamle. Det kan være svært at vide, hvad dine biler er værd, og derfor kan det være en god idé at få en professionel bilvurdering. I hvert fald en bedre løsning end blot at køre varebilerne til skrot - i mange tilfælde. En bilvurdering giver dig mulighed for at få et realistisk billede af, hvad din bil er værd, og en professionel bilvurdering giver dig et præcist overblik over din bils aktuelle stand og pris. 

Vælger du at sælge dine varebiler til firmaet, der vurderer dem, kan du se frem til at få penge udbetalt, som du endda kan bruge i forbindelse med køb af nye. Dermed vil du kunne undgå at tage et større lån eller undgå at skulle investere en større sum penge. Dog dækker udbetalingen fra de gamle varebiler nok ikke alle omkostningerne i forbindelse med de nye varebiler.

Så sørg derfor altid for at få en professionel bilvurdering, når du skal skifte varebilerne ud, inden du kører dem til skrot.

Sådan få du en samlet bilvurdering uden at forlade din arbejdsplads

Det er nemt og hurtigt at få en bilvurdering og så endda uden, at du behøves at forlade din arbejdsplads. Alt du skal gøre er at indtaste nummerpladen hos Solgt.com og supplerende oplysninger om varebilerne. I visse tilfælde skal du også vedlægge billeder af varebilerne indefra og udefra, således du kan få den bedste og mest præcise vurdering. Når dette er gjort, skal du indsende oplysningerne og eventuelle billeder, og så vil du modtage et tilbud inden for få dage. Det hele foregår online, så du ikke behøver at forlade din arbejdsplads eller kører langt for at få en samlet vurdering af dine varebiler.

Send til en kollega

0.031