23948sdkhjf

Hold dig sikker og komfortabel med det rigtige arbejdstøj til bygningsarbejde

Når du arbejder som bygningsarbejder - både som professionel eller i fritiden - er det vigtigt at have det rigtige tøj, i høj kvalitet, at bygge i. Det skal både sikre dig mod ulykker og holde dig komfortabel gennem hele arbejdsdagen. Derfor er det nødvendigt for at arbejde bekvemt med arbejdstøj, at vælge det tøj, der passer til den type job, du har. Det kan være alt fra hovedbeklædning og holdbar bukser til sikkerhedssko, handsker og refleksveste. 

Find et bredt udvalg af arbejdstøj

Hos Strauss finder du et bredt udvalg af holdbar tøj til bygningsarbejde, der kan beskytte i enhver situation. Deres sortiment består af en lang række forskellige arbejdsbukser- og jakker, samt sikkerhedssko, handsker, veste, hovedbeklædning og meget mere til både mænd og kvinder. Alle produkter er i høj kvalitet og designet med komfort og sikkerhed i tankerne, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om din sikkerhed. Derudover er alle produkter lavet af slidstærke materialer, som giver god beskyttelse mod vejret og andre elementer. 

Vælg den rette størrelse 

Hvordan vælger man det rigtige størrelse arbejdstøj? Det er især vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, da dette vil sikre, at dit tøj passer korrekt og giver dig den bedste bevægelsesfrihed. Dette er blandt andet også en del af tømrerlærlinges sikkerhed, hvilket et studie fra Arbejdsmedicin Herning sætter fokus på. Tømrerlærlinge har nemlig brug for, at kroppen er tryg ved at arbejde med et værktøj eller en bestemt arbejdsmetode. Man bør ikke kigge så meget på selve størrelse, eller om modellen er til mænd eller kvinder, men derimod, hvordan det føles. Der er heldigvis også kommet meget mere fokus på, at tøj skal beskytte og passe til alle kropstyper. Eksempelvis har handelselever fra Aalborg Handelsskole vundet en konkurrence med ideen til arbejdstøj til store kvinder, hvilket er et stort skidt i den rigtige retning.

Vælg det rette tøj til dit arbejde

Når det kommer til at vælge det rette tøj til arbejde, så er der flere ting man skal overveje. Først og fremmest skal man selvfølgelig overveje hvilken type job man har, da dette vil have stor betydning for hvilket tøj, der er passende. Derudover skal skal man også tænke over, hvilken sæson det er, i forhold til valg af materiale - for hvilket materiale er bedst til arbejdstøj? Det afhænger blandt andet af vejret, for er det varmt når man arbejder, skal man have eksempelvis arbejdsshorts, som er lavet i let stof med stretch, da det giver fuld bevægelighed. 

Vigtigheden af sikkerhedssko

både som professionel bygningsarbejder, og som almindelig handymand, er det afgørende, at man har de rette sikkerhedssko på. Dette skyldes, at der er mange forskellige farer og risici forbundet med at bygge. Sikkerhedssko beskytter både mod at træde på skarpe genstande, men også mod stød og slag, som kan ske ved uheld. Det er vigtigt at vælge den rigtige type af sikkerhedssko til ens job, da det kan have stor betydning for ens sikkerhed og komfort. 

Send til en kollega

0.063