23948sdkhjf

Sådan minimerer du transportskader på dine forsendelser

Annonce fra mc emballage a/s

Denne artikel er sponsoreret.

Transportuheld kan ikke kun skabe frustration hos kunderne og resultere i dyre erstatningskrav og produktudskiftninger.

Hvis du ikke pakker dine varer ordentligt, eller forsømmer at fastgøre dem korrekt, kan det faktisk være årsag til trafikulykker, der kan have tragiske konsekvenser, der strækker sig langt ud over blot ødelagte varer.

Her får du fire tips til, hvordan du kan sikre optimal pakning, der beskytter både dine produkter og trafiksikkerheden, og som sikrer glade kunder.

Find en passende emballage

Er det tekstil eller porcelæn, vin eller møbler, du skal sende?

Det første skridt i at reducere skader under transport er at vurdere, hvor sart din vare er og på baggrund af dette vælge den mest passende emballage til lige præcis din type af vare.

Giv dit produkt den bedste beskyttelse

Efter du har bestemt produktets type, skrøbelighed og den rette emballage, er det tid til at fokusere på, hvordan du kan tilbyde de bedst mulige forhold for produktet under transporten.

Nogle produkter kræver fastgørelse i indpakningen for at forhindre dem i at glide rundt, modtage stød eller blive beskadiget.

Du kan sikre, at produktet forbliver i god stand ved at vælge det rette indre og ydre beskyttelse.

Overvej transportform og rejsetid på din forsendelse

Når produktet er forsvarligt sikret, skal det anbringes på paller og sendes til kunden. Men før du overvejer, hvordan produktet bedst kan placeres på pallen, skal du tage hensyn til både transportform og rejsetid.

Her skal du overveje følgende:

  • Bil, båd eller fly: Er det bedst for produktet at blive transporteret med lastbil eller i en container?
  • Last- eller pakkegods: Hvis produktet skal transporteres med bil, skal det så sendes som lastgods eller gennem et fragtfirma?
  • Håndtering: Flere omlastninger af fragten kræver en mere robust emballage.
  • Fugt- og temperaturforhold: Skal produktet transporteres i et koldt og fugtigt eller varmt lastrum, eller vil produktet blive udsat for varierende temperaturer, der kan skabe kondens?
  • Afstand: Skal produktet transporteres 50 eller 5.000 kilometer?

Sikring af dine varer under forsendelsen

Når du har styr på destinationen, og om forsendelsen skal foregå med lastbil eller flycontainer, kan du optimere din strategi for at beskytte dine varer under transporten.

Det er faktisk ikke nok, at varen er fastgjort inde i pakningen. Dine varer skal også være sikret på pallen og i lastbilen eller containeren.

Ellers kan du risikere, at dine varer glider og skader både dine egne og andres produkter. Find dine papkasser til forsendelse her.

Send til en kollega

0.093