23948sdkhjf

Brugte computere og gaming PC'er hos Datamarked.dk

På jagt efter en ny computer, men ikke har råd til en ny? Eller måske er du bare interesseret i at gøre en bæredygtig indsats? Så er brugte computere og gaming PC'er fra Datamarked.dk et godt valg for dig.

Brugte stationære computere

Hos Datamarked.dk finder du et stort udvalg af brugte stationære computere fra anerkendte mærker som IBM, Lenovo, Fujitsu, HP og Apple. Uanset om du er studerende, har brug for en computer til kontorarbejde eller bare vil game, så har vi en computer, der passer til dig.

Vores brugte stationære computere er gennemtestet og nyinstalleret med Windows eller iOS, så du er sikker på, at du får en computer, der er klar til brug, når du modtager den.

Grade A, B eller C?

Når du køber en brugt computer hos Datamarked.dk, kan du vælge mellem tre forskellige grades: A, B og C. Graden angiver computerens stand, og jo højere graden er, jo bedre stand er computeren i.

  • Grade A: Computeren fremstår oftest så godt som nyt.
  • Grade B: Computeren har almene brugsspor og kan have mindre fejl på skærmen, som dog ikke er til gene, når computeren er tændt.
  • Grade C: Computeren har tydelige ridser, buler og fejl.

Genbrugte gaming PC'er

Er du gamer og leder efter en kraftfuld og pålidelig computer, der kan håndtere de nyeste spil? Så er en brugt gaming PC fra Datamarked.dk et godt valg for dig.

Vi har et bredt udvalg af brugte gaming PC'er fra forskellige producenter, så du kan finde en computer, der passer til dine behov og budget.

Vores brugte gamer PC'er er gennemtestet og klar til brug, når du modtager dem.

Køb brugt elektronik hos Datamarked.dk

Når du køber brugt elektronik, sparer du ressourcer og energi, der ville være brugt på at producere nyt. Det gælder både råmaterialer, vand, energi og transport.

En ny computer producerer for eksempel omkring 200 kg CO2-ækvivalenter, hvilket svarer til forbruget af en bil på 10.000 km. Ved at købe en brugt computer i stedet for en ny, kan du spare disse ressourcer og reducere din miljøbelastning.

Brugt elektronik er ofte betydeligt billigere end nyt. Du kan derfor spare mange penge ved at købe brugt it-udstyr.

For eksempel kan du finde en brugt MacBook Pro fra 2019 til under halv pris af en ny MacBook Pro fra 2023.

Ved at købe brugt elektronik er du med til at gøre en bæredygtig indsats og spare penge. Det er en win-win-situation for både dig og miljøet, læs mere.

Yderligere argumenter for at købe brugt it-udstyr

  • Brugbarhed: Brugt elektronik er ofte i god stand og har stadig mange år tilbage af levetiden. Det er derfor en god investering, der kan spare dig for mange penge.
  • Udvalg: Datamarked.dk tilbyder et bredt udvalg af brugt elektronik fra en lang række forskellige producenter og modeller. Så du kan finde den perfekte computer eller gaming PC til dine behov og budget.
  • Garanti: Datamarked.dk tilbyder altid en god garanti på brugt elektronik. Så du kan være sikker på, at du får en velfungerende computer eller gaming PC.

Udover brugte computere og gaming PC'er, forhandler vi også et bredt udvalg af anden brugt elektronik, såsom tablets, bærbare computere og mobiltelefoner.

Send til en kollega

0.094