23948sdkhjf

Sådan bliver du klar til foråret

Foråret er over os, fuglene fløjter, og dagene er blevet længere. Det er for mange lig med fornyet energi til at gå i gang med en masse projekter og starte et nyt kapitel af året. Men hvor skal du starte? Vi giver vores bud på, hvordan du bliver klar til foråret.

Forårsrengøring

Forårsrengøring er et udtryk af en grund. Det er tit, når solen kigger frem oftere, at man fx ser, hvor meget vinduerne trænger til at blive gjort rent.

Derudover kan det være rart at give hjemmet en ordentlig overhaling over hele linjen, så man får styr på det hele på én gang.

Det giver en rigtig god fornemmelse både at få ryddet ud, ryddet op og gjort rent. Organisér dine ting og tag stilling til, om noget skal sælges, smides ud eller til genbrug.

Udendørsklargøring

De fleste har et udendørsareal i form af enten en have, en terrasse eller en altan. Dette område har oftest også brug for en kærlig hånd efter vinterens regn, rusk og kolde temperaturer.

Hvis du har en have, kan du trimme buske og træer og rydde op i bede og i haven generelt. Hvis du har en altan eller terrasse, kan det være nødvendigt at feje og rense mellem fliserne.

Måske har du krukker stående, som trænger til at blive tømt og gjort klar til nye planter. Du kan også planlægge de projekter, du kunne tænke dig at lave i haven, på terrassen eller på altanen i den kommende sæson.

Det kan være at plante nye blomster i krukker, anlægge nye bede eller give dine havemøbler olie.

Forårsmakeover

Du kan også gøre dig selv klar til foråret og have fokus på selvpleje. Bestil en tur til frisøren og få klippet de trætte vinterspidser af håret.

Sørg for at drikke masser af vand og få gang i kroppen med yoga, gåture og/eller anden motion. Derudover kan du tage et kig på din hud og sørge for at give den en masse fugt oven på vinterens kolde vejr.

Husk også at bruge solfaktor hver dag allerede i foråret fx i en dagcreme eller i din makeup. Huden tager nemlig imod solens stråler hele året, også selvom temperaturerne stadig ikke er så høje.

Kig også på din garderobe og se, om du mangler noget til den kommende sæson. I så fald har du tid til at finde ting på tilbud eller finde dem secondhand, så du ikke skal bruge alt for mange penge.

Opsparing og økonomi

Når foråret er kommet, nærmer sommerferien sig også. Derfor kan det være en god idé at begynde at spare op til din sommerferie, hvis du ikke allerede er gået i gang.

Du kan også gøre dig tanker om, hvad du gerne vil i din sommerferie, så du har en idé om hvor stort et beløb, der skal spares op.

Når du er ved at gøre dig tanker om økonomi og opsparing, kan du give dine finanser et eftertjek. Gå dine faste udgifter igennem og se, om du kan finde billigere alternativer.

Jo billigere dine faste udgifter er, jo mere kan du også spare op og lægge til side. Hvis du gerne vil på en ferie eller akut står og mangler penge, så få råd med et minilån.

Send til en kollega

0.063