23948sdkhjf

Foren arkitekttegnede huse med typehusets tryghed

Mange drømmer om det unikke, charmerende og gennemtænkte arkitekttegnede hus, når de skal bygge nyt hus. Men alligevel droppes idéen ofte, og der søges i stedet mod det mere sikre, overskuelige og effektive typehus. Men nu er det muligt at få samme budgetsikkerhed og samme overblik over byggeprocessen og økonomien med et arkitekttegnet hus. Mange danske arkitekter er nemlig begyndt at tilbyde arkitekttegnede typehuskoncepter.

Typehuse er mere populære end nogensinde før. De er typisk billigere end arkitekttegnede huse, hurtigere at opføre og giver et godt overblik over både byggeprocessen og budgettet, da det er samme firma, der står for husets opførsel fra start til slut. Mange vælger det sikre typehus, selvom drømmen måske er at købe en ældre bolig og selv istandsætte den eller få bygget et arkitekttegnet hus.

Det er særligt frygten om en lang og usikker proces, der gør, at folk springer fra. Nu er flere danske arkitekter dog begyndt at tilbyde arkitekttegnede typehuse, som kombinerer det sikre med det unikke. Du kan se de arkitekttegnede huse her.

Kombinerer det bedste fra typehuse med arkitekttegnede huse

Et arkitekttegnet typehus er en god løsning for dem, der ønsker et unikt hus, hvor der er tænkt og kræset om alle detaljer, men hvor man samtidig får det samme gode overblik over både processen og økonomien i byggeprojektet, som man gør ved et typehus.

Derfor har arkitekter fra Danske BoligArkitekter et koncept, som kombinerer de to – arkitekttegnet typehus. Her får man et arkitekttegnet hus med et unikt design, fokus på funktionalitet og æstetik og med sans for rum og detaljer, men med den trygge byggeproces fra typehusene.

En billigere vej til et arkitekttegnet hus

Er arkitekttegnet typehus kan være en billigere vej til drømmen om et arkitekttegnet hus. Med et arkitekttegnet typehus sparer man nemlig penge i arkitekthonorar til udvikling af huset og tegningerne, som typisk koster omkring 100.000 kr. Det skyldes, at designet og løsningerne allerede er opfundet og afprøvet. Det betyder samtidig også, at der er mulighed for at besøge huset, og mærke, hvordan det opleves, hvilket normalt ikke er muligt med et arkitekttegnet hus.

Send til en kollega

0.031