23948sdkhjf

Ny kran til byggepladsen? Overvej Sennebogen

Når der skal løftes store emner rundt på byggepladsen, handler det om have løfteudstyret i orden. Moderne løfteudstyr gør tunge løft muligt, som før ikke kunne udføres på små byggepladser, og en kran er derfor en vigtig del af at sikre bl.a. effektiviteten på en byggeplads.

Med en kran kan du hurtigt og sikker få mandskabscontainere på plads, du kan løfte store betonemner og lignende rundt på byggepladsen, og du kan aflaste lastbiler, der ankommer med materialer til projektet.

En kran er med andre ord guld værd på en byggeplads, og derfor kan en kran også være en god investering for netop din entreprenørvirksomhed.

En kran giver masser af styrke og fleksibilitet, når der skal løftes, og du vil derfor blive i stand til at løse en lang række nye opgaver, hvis du investere i en god kran.

Hvis du netop nu er på udkig efter en ny kran til byggepladsen, skal du overveje at kigge med blandt udvalget fra den tyske kranproducent Sennebogen. Sennebogen laver flere forskellige krantyper, og du har derfor rig mulighed for at finde frem til en kran, der passer til dine behov.

Tysk kvalitet der styrker det daglige arbejde

Sennebogen er en tysk virksomhed, og du får her tysk kvalitet, når det er allerbedst. Den høje kvaltiet styrker dit daglige arbejde, mens der på samme tid vil være helt styr på sikkerheden, når du vælger Sennebogen.

Derfor er Sennebogen kraner et godt valg til byggepladser, hvor der bliver stillet høje krav til ydelse, og hvor du er afhængig af den høje kvalitet for at kunne levere det resultat, du har lovet.

Den store kvaltiet går igen i alle produkter fra Sennebogen, og du kan derfor frit vælge lige netop den kran, der passer til dine behov.

Stort udvalg af forskellige kraner til forskellige opgaver

Hos Sennebogen finder du flere forskellige typer af kraner. Her kan du eksempelvis vælge en mindre teleskopkran på hjul, der giver masser af fleksibilitet, hvorfor du får nemt ved at komme rundt på små områder, mens du stadig får stor løftekraft.

Hvis du har behov for en større kran, der kan løfte meget tunge emner, kan du også overveje en Sennebogen bæltekran. Disse kraner kan løfte helt op til 300 tons, hvilket vil dække de fleste behov på selv store byggepladser. Både teleskopkraner og bæltekraner finder du i forskellige størrelser, så du kan matche dit indkøb til dine behov.

Send til en kollega

0.097