23948sdkhjf

Facade- eller totalrenovering af hus - Få genskabt dit drømmehus

Renovering af huset et ikke kun en langsigtet investering. Det kan også være godt for humøret

Er tidens tegn begyndt at vise sig på dit hus, og trænger det til en omfattende renovering? Huse ældes med årene, og de fleste vælger at købe et hus, fremfor at bygge et nyt, når de flytter. Dette betyder også, at man ofte løbende skal renovere dele af huset, som er blevet forældet og har opbrugt sin levetid. Køber man et ældre hus, ser man ofte et ældre toilet, køkken, loft mv. som var moderne i sin tid, men som måske ikke lige er den stil, man leder efter i dag.

Få dit drømmehjem med en del- eller totalrenovering

Selvom man køber et ældre hus, betyder det ikke at fundamentet er dårligt, og man kan dermed nemt ændre husets ydre og indre med en totalrenovering af hus i Midtjylland, af både facaden, badeværelset, eller hvad man har ønske om at renovere. Det er vigtigt, at man føler sig hjemme og tilpas i sit eget hjem. Bor du i et hus, hvor du ikke føler dig glad og tilpas, fordi der er mange ting du gerne vil ændre, vil det ikke kun påvirke dit humør, men man ønsker heller ikke at invitere venner, kollegaer mv. på besøg. Men er en totalrenovering det værd? Med del- eller totalrenovering af huset, sikrer du ikke kun et flot og moderne hus, der skal pryde husets yder- og indre de næste mange år. Det er også en langsigtet investering, da både husets stand og værdig, vil stige betragteligt.

Få genskabt facaden på dit hus og undgå dyre skader i fremtiden

Det er ikke altid, at det er nødvendigt at totalrenovere huset fra top til tå, og ofte trænger huset blot til en facaderenovering. En facaderenovering i Nordjylland kan foretages, uanset husets alder, og uanset om der er tale om mursten, træ, fibercement eller gasbeton. Viste du, at en slidt facade kan påvirke isoleringen, hvilket kan udvikle fugt og skimmel? En facaderenovering er ikke kun en god investering, idet det øger husets værdi, det er også med til at holde fugt og skimmel ude, samt forhindre yderligere skade på huset, som kan blive dyrt at lave, når først skaden er sket.

Men er din husfacade ikke slidt, men bare blevet misfarvet med årende? Man kan ikke undgå, at huset samler skidt, og bliver beskidt med årende, som resultere i en misfarvet facade. Husets ydre er det første man ligger mærke til når man kommer hjem, eller når gæster kommer på besøg, og derfor ønsker man også, at facaden og farven står skarpt. Med en vandskuring af facaden, kan man forvandle et ældre hus af mursten, til at se helt nyt og eksklusivt ud. Udover en ny og pæn facade, forlænges isolerings levetid også, så fugt lettere holdes ude.

Send til en kollega

0.063