23948sdkhjf

Effektivisér dine arbejdsgange med arbejdsborde

Arbejdsborde skaber en velfungerende arbejdsplads, da man har mulighed for at udføre mange forskellige arbejdsopgaver og samtidig holde styr på alt værktøj. Muligheder for arbejdsborde er store, og i denne artikel vil du læse om forskellige typer af arbejdsborde, og hvordan du vælger det rigtige til din virksomhed.

Din gode kammerat

Arbejdsborde er praktiske redskaber alle steder, hvor der er behov for et robust bord. Selve bordpladen er lavet af kraftigt materiale og kan derfor holde til mange forskellige, slidende opgaver. De fungerer som hele din arbejdsstation, og de fungerer til mange forskellige brancher med en rigtig høj levetid. 

Forskellige typer af arbejdsborde

Der findes forskellige typer af arbejdsborde alt efter, hvilke behov du selv har til dem. Du kan få arbejdsborde, der har plads til opbevaring, så du er sikker på, at du altid kan finde dit værktøj, når du skal bruge det. Værktøjet er lige ved hånden, og arbejdsgangen bliver bedre.

Det er også muligt at få et bord, der kan justeres i højden alt efter, hvad man skal bruge det til, og hvem der skal bruge det. På den måde har man mulighed for at inkorporere fleksibilitet ind i arbejdsgangen og undgå rygproblemer. 

Sådan vælger du det rigtige arbejdsbord

Der er flere forskellige ting, som man kan spørge sig selv om, når man vil investere i et arbejdsbord. Her får du tre bud: 

  1. Hvad skal arbejdsbordet bruges til? Her skal du overveje, hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på bordet. Er det til værkstedet eller kontoret? Skal du bruge opbevaring, og skal det kunne højdejusteres?
  2. Hvor stort skal arbejdsbordet være? Her er der igen fokus på de opgaver, der skal udføres på bordet. Her skal du vurdere, hvor meget bordplads man helt præcist skal bruge ud fra arbejdsopgaverne.
  3. Hvor højt og tungt skal bordet være? Her skal der tages højde for bordets evne til at kunne højdejusteres, og om det skal kunne rykkes rundt på og være mobil. Overvej derfor hvor mange, der skal bruge bordet, og om det skal stå fast. 

Få arbejdsborde fra en professionel samarbejdspartner

Hvis du står med et ønske om at investere i ét eller flere arbejdsborde, så er Bleva klar til at hjælpe dig. De har et bredt udvalg af arbejdsborde, herunder værkstedsborde, pakkeborde og hæve-/sænkeborde, så er du sikker på, at du kan finde noget brugbart. De har mere end 40 års erfaring inden for faget, hvor de har passet på rygraden i den danske industri, så du får øget effektivitet på arbejdspladsen. 

Send til en kollega

0.047