23948sdkhjf

HOLZHER CNC Evolution 7405 sælges hos Slejpner Maskiner A/S

Sælges
Udløber
16. februar 2021
Stand
Brugt
Producent
HOLZHER
Model
Evolution 7405
Årgang
2018

Brugt HOLZHER EVOLUTION 7405 

4 kundeudtalelser siger alt:
“EVOLUTION 7405 frigør arbejdsstyrken med 1,5 mand på vores værksted”

“At få nye og fastholde faglærte medarbejdere bliver hårdere og hårdere – Vores folk er vilde med den nemme programmering og bearbejdning på vores EVOLUTION”

“EVOLUTION 7405 har vist sig at være langt mere alsidig end vi forventede”

“Vi kunne aldrig have klaret den store hotelordre til tiden, hvis det ikke var for vores EVOLUTION”

Hos Slejpners kunder er der enighed om, at de vertikale CNC-modeller fra HOLZHER er en revolution, som øger lønsomhed og fleksibiliteten i de enkelte opgaver. HOLZHER har med deres kompakte EVOLUTION CNC anlæg, udviklet et overbevisende og godt gennemtænkt industrielt design med kvalitets komponenter hele vejen igennem, der giver maksimal kvalitet og effektive bearbejdnings resultater. Kort sagt et patenteret CNC anlæg, med utallige funktioner.

Arbejdsstykker med højde på op til 920 mm, og ubegrænset længde kan behandles med mindst mulig pladskrav. Materialetykkelser på 8 til 70 mm gør HOLZHER EVOLUTION 7405 perfekt til fremstilling af alt fra skuffer, møbelfronter og kabinetter – kort sagt fuldstændig bearbejdning i et anlæg, med korte cyklustider og ekstrem præcision.
 
Du kan få maskinen demonstreret hos os på Grusbakken 2 i Gentofte. Sammen med Jacob eller Finn afprøver vi de mange muligheder der er i HOLZHER EVOLUTION.

Tag eventuelt en konkret opgave med, den løser vi sammen, alt imens du oplever alle CNC mulighederne i HOLZHER EVOLUTION. Anlægget er ikke større, end du kan få det med hjem med det samme.
Sælger
Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark

Erik Heilmann
Telefon: +45 45931022


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.234