23948sdkhjf

Star Micronics to modeller i SL Serien

Sælges
Udløber
9. marts 2023
Stand
Ny

Modeller inden for bearbejdning af små diametre.

Star Micronics Co., Ltd. har udviklet SL-7 og SL-10, to nye SL-serie Swiss-Type automatiske drejebænke, der er tilgængelige fra oktober 2021. Disse modeller blev udviklet målrettet mod et stigende behov for bearbejdning af små diametre til eksempelvis bilindustrien og medicinalindustrien.

Efterhånden som kompleksiteten stiger ved bearbejdning af små diametre, vil disse to modeller forøge Stars multi-bearbejdningskapacitet, som i øjeblikket tilbyder SR-10J type C i sortimentet af maskiner til bearbejdning af små diametre.

SL-7 og SL-10 kan bearbejde diametre på op til henholdsvis 7 mm og 10 mm.

Forskellige strukturelle designs er implementeret for at optimere operabilitet og brugbarhed for operatøren. Der er tænkt på tilgangen til arbejdsrummet, med det nye design, således åbner døren opadtil og den store åbning giver rigeligt arbejdsområde, hvilket er nødvendigt til ændringer i opsætningen eller vedligeholdelse. Designændringer omkring styringspanelet, sikrer fleksibilitet og opjusterer med bedre synlighed under bearbejdning. Softwaren har desuden fået tilføjet flere praktiske funktioner som for eksempel en automatisk backup -funktion, der muliggør gendannelse af parametre og programmer.

Læs mere om de nye maskiner og deres funktioner

her
Sælger
Flextek a/s

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Danmark

Telefon: +45 76 413 413

Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156