23948sdkhjf

PU Consulting tilbyder "brug 80% mindre nyt opløsningsmiddel med egen genbrug" Ny Automatisk LM120

Sælges
Udløber
16. marts 2024
Stand
Ny

Ny Automatik - LM120 med nem tømning af restprodukt, se billede
Endnu et eksempel på, hvordan vi sammen med kunden tilpasser os ønsker til at passe ind i dagens proces med minimal og nem håndtering for medarbejderne.

Giv ikke dine medarbejdere skylden for ikke at ville det! i dag motiveres far og farfar til at påvirke og hjælpe "- Glad for, at jeg som bedstefar kan bidrage med et bedre miljø!"

• Du er ikke alene ! - I dag er der ikke mange, der kender til virksomhedens proces med opløsningsmidler og omkostninger til affald - Store miljøgevinster og samtidig færre indkøb af råvarer - vi hjælper dig med at se mulighederne!

• Sender du opløsningsmidler i dag som "farligt affald", altså meget dyrt GENBRUG  - hvorfor?

  • Med det rigtige udstyr får du næsten 100 % af dit opløsningsmiddel tilbage fra dit flydende affald. Du reducerer dermed dine indkøb af nye opløsningsmidler med ca. 80% og reducerer omkostningerne til destruktion med ca. 80% (kundeeksempel)
  • ROI 4-12 måneder
  • Restprodukt, der er fri for opløsningsmidler, er ikke "farligt affald" og kan bortskaffes sammen med almindeligt affald.
  • Rentabelt selv med mindre volumener i f.eks. laboratorier
  • Selv klude med opløsningsmidler kan vi genbruge opløsningsmidler og uden opløsningsmidler er det ikke "farligt affald"!

Mange forskellige opløsningsmidler - Vi hjælper dig også med at vælge bedre STÆRKERE og GRØNERE opløsningsmidler for at optimere din proces og indkøb....nu kan et dyrt opløsningsmiddel være totalt billigere for dig!

• Produkter, der indeholder opløsningsmidler – vi hjælper dig også med at gennemgå dine produkter og indkøb af produkter indeholdende opløsningsmidler for at optimere med dine leverandører, altså bedst og mest rentabelt for dig og miljøet.

• ROI - Return on investment - vi tilpasser beregninger for dig, så du lettere kan se ikke kun tilbagebetalingsperioden, men også det samlede overskud og hvordan fremtidige ændringer påvirker. Kunder, der tidligere købte store mængder opløsningsmidler om året, som i dag kan klare sig helt uden, kan have en samlet besparelse på > 100.000 EUR om året!
Hvordan er det muligt ? returnerer i dag affaldet indeholdende opløsningsmiddel "farligt affald" og behøver derefter ikke købe nyt opløsningsmiddel, dyre destruktionsomkostninger og forsendelsesomkostninger

• Storkunder, der har mulighed for at sende fast affald gratis til GENBRUG - produkt brugt som brændsel ved fx affald, kan på trods af såkaldt dyre GENBRUG-omkostninger regne med store fordele og hurtig ROI med nye store anlæg. I dag er motivationen hos medarbejderne bedre, da børns og børnebørns fremtidige miljø er vigtigt for alle.

• Minimalt CO2-aftryk i miljøet – glem ikke, du sparer mange penge og samtidig tager du et meget stort miljøforbedrende tiltag.

mindre nyt råmateriale
mindre transporter
mindre CO2-fodaftryk
...... spørg din miljøafdeling (det er, hvad myndighederne beder om)
...... spørg din marketingchef (det er det, kunderne beder om)

• Vi har DEMO udstyr, du kan prøve

Læs mere om forskellige maskiner >>

Priser og tilgængelighed kan hurtigt ændre sig, dvs. pris og leveringstider på PU Consulting ABs faktura er gældende!
Sælger
PU Consulting AB

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Sverige

Shiva Moradi
Telefon: +46 (0)722 344 202

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157