23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Undgå kuldebroer og luftlommer - Brug isoleringsmaskine

Udløber
30. juni 2024
Stand
Ny
Producent
Cool Machines
Model
CM-1500HP

Med en isoleringsmaskine er der meget som bliver nemmere, og samtidig bliver effekten af isoleringen ofte bedre. Isoleringsmaskiner kan fås i forskellige størrelser og med forskellige produktionshastigheder, og kan bruges til isolering mellem spær, isolering af tag indefra, isolering af loft til kip og ikke mindst er det nødvendigt med en isoleringsmaskine til hulmursisolering.

Der kan være stor for forskel på kvaliteten af isoleringsmaskiner, hvorfor det anbefales forhøre sig grundigt inden køb af indblæsningsmaskine. Du er velkommen til at kontakte os for en demonstration af en indblæsningsmaskine på en konkret isoleringsopgave.

Og hvad er det så der gør en isoleringsmaskine så unik til isolering?

Lad os tage et eksempel: Et loft med spær, bjælker, vandrør, ledninegr og samledåser skal isoleres - det er noget nær umuligt at gøre optimalt med batts isolering uden, at der opstår luftlommer og sprækker, hvilket er lig med kuldebroer. Samtidig står du tilbage med en masse fraskær, som efterfølgende skal på genbrugspladsen. For ikke at tale om al den kostbare tid det tager at isolere et loft med batts isolering.

Med en professionel isoleringsmaskine kan du isolere et loft i en almindelig ejendom på nogle få timer, og der er med stor sikkerhed ingen luftlommer eller sprækker. Den udblæste granulat lægger sig tæt omkring konstruktioner, rør samt ledninger, og sikrer at der ikke er nogen kuldebroer. Samtidig er der ingen spild af isoleringsmateriale; du bruger kun det som er nødvendigt.

coolmachines.dk kan du læse mere om serien af isoleringsmaskiner fra Cool Machines. En af de mest solgte isoleringsmaskiner er er CM-1500. En CM-1500 indblæsningsmaskine er designet til byggefirmaet eller isolatøren med jævnlige isoleringsopgaver, og har en imponerende høj kapacitet i forhold til dens størrelse og pris. Se pris på isoleringshop.dk

Med en CM-1500 isoleringsmaskine kan du blæse med alle typer isoleringsgranulater såsom glasuld, rockwool, stenuld, papiruld og træfiberisolering. CM-1500 er også den foretrukne isoleringsmaskine til hulmursisolering med EPS granulat eller glasuld. Den er nem at blæse med og har ekstremt høj driftssikkerhed.

CM-1500 kan bruges til indblæsning i ydervægge, skillerumsvægge, på lofter, i skunke, gulve og så videre. Du slipper for at bære rundt på isoleringen, da isoleringsmaskinen kan placeres tæt på isoleringsmaterialet, og ved hjælp af isoleringsslanger føres materialet direkte hen til konstruktionen, hvor der skal isoleres. Både maskine og udstyr kan købes direkte på isoleringshop.dk

Mange byggemarkeder som XL byg, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus forhandler isoleringsmaterialer til indblæsningsmaskiner, og enkelte byggemarkeder har også udlejning af indblæsningsmaskiner. Leje af en isoleringsmaskine kan være en prisbillig løsning, hvis det er til sporadisk brug, eller til en gør det selv opgave. Dog anbefaler vi, at bruge autoriseret isolatør eller uddanner egne medarbejdere til isolatører.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 5460 9006

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.094