23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Få hjælp til håndtering af ødelagt isolering

Udløber
30. juni 2024
Stand
Ny
Producent
Cool Machines

Fjernelse af isolering kan være et beskidt, utaknemmeligt og sundhedsskadeligt job. En isoleringssuger er en ideel løsning til at mindske generne og arbejdsbyrden med fjernelse af isolering. Det kraftige sug fra isoleringssugeren mindsker støvmængden betragteligt og giver på en varm sommerdag et betydeligt bedre indeklima på et loft.

Netop gammel isolering på et loft er typisk en opgave der kan være meget anstrengende at varetage. Ved at bruge en isoleringssuger lettes arbejdet betragteligt, og du kan samtidig leve op til de skærpede arbejdsmiljøkrav til fjernelse af isolering. Fjernelse af mineraluld fra før 1997 skal foregå under særlige forhold, som angives på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside. Se mere herom, klik her.

En isoleringssuger til fjernelse af isolering er nok også kendt under navnet tørsuger eller vakuumsuger.

Ved at tilslutte kraftige PUR slanger til en isoleringssuger er det muligt at fjerne isolering fra et loft eller efter en stormskade eller vandskade på en nemmere og mere effektiv måde.

Ved hjælp af lange slanger kan man suge isolering væk og direkte i en container eller i en opsamlingssæk. En tørsuger eller isoleringssuger bruges ofte af skadeservice firmaer eller nedrivningsfirmaer, hvor der hyppigt er opgaver med at fjerne ødelagt isolering. På COOLMACHINES.DK kan du læse mere indgående om isoleringssuger, og på ISOLERINGSHOP.DK kan du se priser på både isoleringssuger, slanger til fjernelse af isolering samt sugemundstykker og samlestykker til slangerne. Her sælges nogle af markedets bedste vakuumsuger både elektriske og benzindrevne.

Prisen for en isoleringssuger afhænger af størrelse og dermed sugekraft. Derudover er størrelsen på indsugningen vigtig i forhold til om den kan suge batts isolering. Ø200 mm indsugning er minimum størrelse til fjernelse af isoleringsbatts. En indsugning på Ø150 mm er ideel til fjernelse af granulat eller isolering som er i mindre stykker. Slangestørrelserne også enten 200 mm eller 150 mm i diameter.

Med op til 40 meter slange i mange højdemeter kan du fastholde maskinens sugekapacitet. Så skal der fjernes isolering fra et loft, eksempelvis rockwool eller glasuld er det uden tvivl en smart og effektiv løsning at bruge en isoleringssuger til opgaven.

Det bør nævnes at en isoleringssuger har flere betegnelser. Blandt andet navnet tørsuger som nævnt ovenfor men også vakuumsuger bliver brugt som betegnelse. Uanset navn drejer det sig om en maskine der danner et meget kraftigt sug ved hjælp af et stort blæsehjul i et blæsekammer. Se video og billeder på COOLMACHINES.DK, hvor det illustreres.

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.078