23948sdkhjf

Soilrecycling CM30plus

Sælges
Udløber
7. september 2025
Stand
Ny
Producent
Simotec
Model
CM30plus
Årgang
2022

Dette er vores mindste mobil Soilrecycling blandeanlæg til fremstilling af Soilmonolith. Anlægget kan med fordel bruges hvor der ikke er så meget plads, såsom rørkanaler i byen, mindre udgravninger, mindre pramme og andre anlægsopgaver.

Mobil Soilrecycling blandeanlæg er monteret på containerramme, med en tilslagssilo til jordmateriale og 2 bindemiddelsiloer. Blanderen er monteret på tre vejeceller, som er understøttet af en stiv stålramme. Anlægget indeholder alle dele for at kunne køre autonomt, men der er også mulighed for at tilslutte ekstern el (128 A), således generator ikke behøver at starte.

Siemens PLC computer kan forprogrammeres med forskellige recepter og sikrer samtidig at afvejningen er inden for 1-2 vægtprocent. Styringen betjenes via touch-panel, via kablet fjernbetjening  eller via trådløs tablet.

Blanderen er en højeffektiv planet modstrømsblander med én roterende whirler, der sikre høj grad af homogenitet.

Denne kraftfulde blander er både hurtig og effektiv og resulterer i en blandingstid efter tilsætning af vand, på ca. 30 sekunder for de fleste typer Soilmonolith.

Mobil Soilrecycling blandeanlæg kan ekstraudstyres med kemidoseringspumpe, transportbånd, cementsiloer og snegle for cementdosering.
Sælger
Simotec A/S

Simotec A/S
Rønnevej 1
6240 Løgumkloster
Danmark

Bjarne Jacobsen
Telefon: +45 20437927

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125