23948sdkhjf

Mobilt betonblandeanlæg I B-modeller I Fibo Intercon

Sælges
Udløber
2. februar 2024
Stand
Ny
Producent
Fibo Intercon
Model
B500, B1200 og B1800
Årgang
2023

Fibo Intercons fuldautomatiske mobile betonblandere kombinerer høj ydeevne, kvalitet, mobilitet og rentabilitet.

Vores produktsortiment af B-modeller består af tre forskellige størrelser med forskellige kapaciteter; 500, 1200 og 1800 liter. B-modellen er et mobilt betonblandingsanlæg med to integrerede tilslagssiloer. Bygget på en solid ramme, med hjul og en trækkrog, der giver mulighed for nem bevægelighed. Dette flexible og driftsikre anlæg har et integreret styresystem med en doseringsnøjagtighed på +/- 1 %, og kan med bare 2 typer tilslag blande flere forskellige typer af beton og mørtel. 

Fibo Intercons B-model er den ideelle løsning til små og mellemstore entreprenøropgaver.  Desuden er anlægget ideel til områder hvor kombinationen af varme og trafikale vanskeligheder kan få alvorlige konsekvenser for blandeprocessen. 

Under hele designfasen af Fibo Intercons mobile blandeanlæg  er der tænkt meget på materialevalg, slidstyrke, og holdbarhed. Resultatet er en robust og solid blander med en lang levetid og lave serviceomkostninger.

Fibo Intercons anlæg er konstrueret på en robust stålramme, hvilket betyder at anlægget kan tåle hyppig transport selv over store afstand og ad dårlige veje. Fibo Intercons anlæg er desuden designet til områder med begrænset adgang til råmaterialer, idet det kan benytte rent vand fra en nærliggende kilde. 

Ambitionen bag Fibo Intercons løsninger er at kombinere det bedste fra stationære anlæg med fleksibiliteten fra et mobilt anlæg. Parkér blot anlægget på byggepladsen - og start blanderen. Med et minimum af klargøring - samt tilførsel af sand, grus og cement - er du klar til at producere den ønskede mængde beton. Blandeanlægget kræver intet støbt fundament, men kan placeres på et hvilket som helst jævnt underlag. Alægget kræver desuden meget lidt plads og kan hurtigt pakkes sammen og transpoteres videre til nye byggeprojekter. 

Som en del af vores koncept tilbyder vi dig en grundig oplæring i betjening og servicering af anlægget her på fabrikken, hvor du får rig lejlighed for at blive dus med alle anlæggets funktionsmuligheder.

B-modellen er bygget til professionel, daglig brug og giver fleksibilitet, pålidelighed og øget produktivitet til ethvert projekt og enhver byggeplads. 
Sælger
Fibo Intercon a/s

Fibo Intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Danmark

Henrik B. Jeppesen
Telefon: +45 97171666

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.188