23948sdkhjf

Toetagers cykelstativer – Skovgaard Supply

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Danmark er et cykelland. Vores lille nation er hjemsted for over fire millioner cykler, og danskerne er flittige til at vælge det sunde, grønne transportmiddel. Særligt i de større byer er begejstringen for pedaltrafik stor. Det er rigtig positivt for både helbred, miljø og trængslen i de tætbefolkede områder. Men det massive antal cykler stiller store krav til parkeringspladser og -faciliteter. Der er behov for innovativ udnyttelse af den sparsomme plads ved trafikknudepunkterne, ved tæt bebyggelse og i det hele taget hvor mange mennesker færdes.
Toetagers cykelstativer er den optimale parkeringsløsning. De mindsker det kaos, der ofte ses på steder med store parkeringsbehov og de fordobler antallet af parkeringspladser pr. kvadratmeter sammenlignet med både cykelstativer og løsparkering. Dette er såvel en praktisk som en økonomisk fordel i områder med høje arealpriser og pladsproblemer. Cykelstativerne er opbygget i fleksible moduler, som er lette at tilpasse og udvide. Endvidere kan stativerne leveres med tag.
Montagen kan De vælge at lægge i hænderne på os, ligesom vi naturligvis gerne bidrager med rådgivning hvis De selv ønsker at stå for opstillingen.

Fakta om Skovgaard Supply

Adresse
Skovgaard Supply
Vantorevej 103
4880 Nysted
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Guldborgsund Kommune

Telefon: +45 40820178

CVR nummer: DK26415667

P nummer: 1015114068

Ansatte: 1-3

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ulrik Skovgaard Ulrik Skovgaard
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 40820178

Send til en kollega

0.094