23948sdkhjf

Modulære Huse

Tilbage til virksomhedsprofilen.

RECON HOUSE leverer det allerbedste inden for design, konstruktion, udførelse og service. Vi garanterer en enestående kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi tilbyder moderne, overkommelige, ekstremt energieffektive, modulære huse lavet af materialer i højeste kvalitet.

Vores huse er nøjagtigt designet til en  indendørs og udendørs booplevelse, uanset hvor du vælger at placere dit hjem. Vores ekspertise inden for konstruktion sikrer høj energieffektivitet og lave opvarmningsomkostninger i alle huse. Vi bruger kun indvendige og udvendige byggematerialer af høj kvalitet, der vil holde i årtier.

Husene er opstillet på 24 timer og leveres  nøglefærdige på 2 uger. Recon huse er hyggelige, moderne og har et unikt boligareal. De kan benyttes og indrettes som et familiebolig, studenterbolig, hotel, pensionat, lejlighedskompleks med flere enheder osv.

I modsætning til den almene forståelse ser modulhuse ikke alle ens ud. Modulhuse har ingen designbegrænsninger. Du kan oprette en hvilken som helst stil med et modulopbygget hjem, uanset om du vil have en traditionel, moderne eller et skandinavisk.

Du kan tilføje enhver stil med vindue eller arkitektonisk detalje, du ønsker, inklusive interiøret. Det betyder, at du kan bygge dit drømmehus!

Recon House giver dig muligheden for at eje et hus til en overkommelig pris, uanset hvor du vil: Kosmopolitisk by eller på landet, i bjergene eller ved kysten. Recon House kan indpasses på ethvert sted.

Fakta om Recon Modul UAB

Adresse
Recon Modul UAB
Sandeliu st. 1, Karlu
31147 Visaginas
Se på kort

Region
Lithuania

Telefon: +45 50232364

CVR nummer: LT100011103418

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Toke Lind
Afdeling: Sale Denmark
Direkte telefon: +45 52681010

Tonni Houmann
Direkte telefon: +45 50232364

Send til en kollega

0.063