23948sdkhjf

Ildsjæl hjælper 1.000 håndværksmestre

Dansk Håndværk har ansat murer og stenhugger Mads Okking til at holde de håndværksmæssige standarder højt
Han er stolt af at være håndværker og stolt af at føre sit fags traditioner videre. Og fra nytår har Mads Okking fået alle muligheder for at sætte sit præg på den faglige stolthed hos omkring 1000 håndværksvirksomheder.

Arbejdsgiverorganisationen Dansk Håndværk har nemlig ansat Mads Okking som ny faglig konsulent.

- Mads Okking brænder for at bevare kvalitet i håndværksfaget. Derfor passer han præcist ind i Dansk Håndværks fokus, om at gøre sig umage. Og så er han en ildsjæl, der ser det som sin opgave at være med til at hjælpe andre, fortæller direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.

Ildsjæl med brede opgaver
Arbejdsgivernes nye konsulent er både udlært murer og stenhugger, har gået på gymnasiet og har efteruddannet sig indenfor restaurering og bygningsbevaring på Center for Bygningsrestaurering. Han er også manden bag Foreningen for Bevaringshåndværkere, hvor tanken også har været at holde fast i det høje kvalitetskrav til håndværksarbejdet.

- Med ansættelse af Mads Okking som fagkonsulent styrker vi rådgivningen - ikke kun den del af medlemmerne, der har fokus på murerarbejde, men også bredt i forhold til snedker- og tømrervirksomhederne. Og fordi Mads er den ildsjæl har er, og har vist at han interesserer sig for alle dele af kvalitetshåndværk, er jeg sikker på, at der bliver masser af inspiration til medlemmerne indenfor både træindustrien og de mange andre områder, som Dansk Håndværk dækker, forklarer Morten Frihagen.

Mads Okking skal vejlede om byggeteknik og ankenævnsbehandling, men han kommer naturligvis også til at tage sig af kerneopgave for en arbejdsgiverforening, som at rådgive medlemmerne om personale- og overenskomstforhold.

Og hvis spørgsmålet skulle have meldt sig: Ja, Mads Okking er søn af skuespilleren Jens Okking. Men det er en helt anden historie.

LÆS OGSÅ: Ildsjæl samler viden om håndværk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079