23948sdkhjf

Flotte farver kan være 25.000 kroner værd

Der er 25.000 kroner på højkant for de flotteste farver, når Danske Malermestre for femte gang udskriver konkurrencen om de flotteste farver i private hjem i Danmark.

Prisen for godt Malearbejde, som konkurrencen hedder, belønner flot og godt malearbejde, og rammerne for at deltage i konkurrencen er brede. Om det er hele huset fra kælder til kvist, en lille lejlighed i midtbyen eller blot tre stuer en suite er sådan set underordnet. Det er farvevalget og materialerne – det færdige resultat – som Danske Malermestre belønner med prisen.

Arbejdet skal naturligvis være udført af en rigtig maler. Men næsten lige så vigtigt som arbejdet, er det samarbejde, der har været mellem malermesteren og beboerne om at finde det helt rigtige udtryk til hjemmet.

Sidste år gik Prisen for godt Malearbejde til et ægtepar i Aalborgforstaden Hasseris for det flotte farvespil i deres villa fra 1930’erne. Her var en petroleumsblå forstue, varm grå sandfarvede vægge i spisestuen og et kontor, der var domineret af farvespillet i en blå, Kabe-spartlet væg. Alle farver i huset er afstemt efter hinanden og til sammen et fantastisk resultat af samarbejdet mellem husets ejere og deres malermester.

For at deltage i konkurrencen om 25.000 kroner skal du sende os nogle billeder af det arbejde, du har fået udført. Sammen med billederne skal du fortælle os, hvorfor lige netop dit arbejde er i en klasse for sig selv og skal vinde prisen. Send billederne og en beskrivelse af arbejdet til sekretariatet@malermestre.dk senest 2. oktober 2018.

For at deltage i konkurrencen skal malermesteren være medlem af Danske Malermestre, som står bag Prisen for godt Malearbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174