23948sdkhjf

Murer-Mette skal selvfølgelig kunne bade i fred

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om at kunne låse døren til baderummet i skurvognen
Svendene sidder med snuden nede i mobiltelefonerne, da mester møder ind i skurvognen. De læser om Murer-Mette, som har kæmpet for at få ændret skurvognsreglerne, så hun efter en lang arbejdsdag kan tage sig et bad i skurvognen. Uden nysgerrige blikke fra de mandlige kolleger.

- Hø-hø, siger tømrersvenden Jeppe, Murer-Mette må da gerne bade sammen med mig.

- Ja, men hun vil nu nok betakke sig for at dele baderum med en lille halvfed tømrersvend som dig, klukker mester.

- Og, fortsætter mester, det er vel helt i orden, at omklædnings- og baderum fremover skal kunne aflåses i skurvognen. Murer-Mette skal selvfølgelig kunne bade i fred.

Det er svendene i skurvognen helt enige i. Efter, at mandehørmen har lagt sig.

- Det er jo heller ikke sådan, at kvindelige håndværkere ellers i øvrigt skal have særbehandling. De arbejder jo på lige fod med os andre. Og når det gælder om at kunne aflåse døren til baderummet, så kommer det jo os alle til gode. Vi kan jo for eksempel slippe for at se for meget af en nøgen, halvfed tømrersvend. Nu kan vi jo lukke ham inde i baderummet og først lukke ham ud, når han er færdig og påklædt, griner mester.

Læs også: Murer:Mette vil bade i fred

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11