23948sdkhjf

Fordele ved at bruge UV-lys til strømpeføring

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Strømpeforing er allerede en nem måde at reparere røret på, men med UV-lys er den blevet endnu nemmere.

Ved at bruge strømpeforing, skabes der et nyt rør inden i det defekte rør ved hjælp af en strømpe. Strømpen pustes op i det eksisterende rør, og så hærdes den. I processen kan der bruges luft, varmt vand, damp eller UV-lys. I teksten nedenfor kan du læse mere om hvordan strømpeforing udføres ved hjælp af et UV-lys.

Hvordan bruges UV-lys strømpeforing?                 

UV-lys i strømpeforing bruges i stedet for andre midler, som afhjælper hærdning af linere, såsom kemi, damp eller vand. Først placeres en liner i røret og pustes op. Derefter bruger man et kloakkamera for at udføre TV-inspektion for at se om der findes nogen skader eller rynker på lineren. Til sidst køres et UV-lys system, som hærder lineren, ind i røret. 

2 fordele ved at bruge UV-lys:

1. Miljøvenlig

 UV-lys-metoden er en mere miljøvenlig løsning end vand- eller damp-metoder, idet der frigøres mindre styren ind i luften og grundvandet, hvilket betyder også, at samlet emission er reduceret. 

2. Fleksibilitet

UV-lyset kommer ind i røret gennem mandehullet, hvilket gør metoden fuldstændig opgravningsfri. Ingen brug for at grave betyder også, at opgaven kan udføres hurtigere, nemmere og billigere.

UV-lystog system hos C-TV Technology

Hos os kan du finde UV-lys system fra tyske ProKASRO, som kommer med standardudstyr, herunder 3x200W UV lamper med kamera, lyskade 3x200W Ø100-200, 30 mtr. rørål med slæbering for udrul og kamera osv. Processen kan følges på skærmen, da systemet kommer med video optagelsesfunktion. Der er i øvrigt mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr. 

Om C-TV Technology

C-TV Technology er nordisk forhandler af professionelt kloakudstyr. Vores produkter dækker over fem kategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig og Andet Udstyr. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på +45 2060 3018 eller på md@c-tv.dk.                                                                                                                                                                                                   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

KASRO UV-lystog system til strømpeforingKASRO UV-lystog system til strømpeforing

Send til en kollega

0.094