23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Poul Sejr Nielsen uddanner sine første læresvende

I samarbejde med U/NORD har Poul Sejr Nielsen udviklet en læresvende-uddannelse for at klæde vores svende bedre på til at uddanne vores lærlinge - og nu er første hold læresvende uddannet.

Hos Poul Sejr Nielsen tror vi på, at mange af vores fremtidige medarbejdere skabes internt i firmaet. Vores svende har godt styr på fagligheden, men selvom man er en dygtig VVS´er, blikkenslager eller elektriker, er det ikke ensbetydende med, at man er en god underviser.

Derfor har vi sammen med U/NORD udviklet en læresvende-uddannelse, som er en personligt udviklende uddannelse, der skal klæde vores svende på til at uddanne vores lærlinge endnu bedre. Hertil indeholder uddannelsen bl.a. læren om sidemandsoplæring, mentorarbejde og personlighedsprofiler. Uddannelsen giver indblik i svendenes egen ledelsesstil samt reaktionsmønstre i forskellige arbejdssituationer.

Den 17. juni 2021 blev de første 15 af vores dygtige svende færdige med uddannelsen og modtog deres uddannelsescertifikater på U/NORD i Hillerød. Vi glæder os til at se, hvad uddannelsen bringer – både for vores svende og for vores lærlinge.

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj vænge 7
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28518803
P nummer: 1008767692

Kontaktperson

TR(
Timmy Riddertoft (IP)
+45 45815577 tir@psn.dk

Send til en kollega

0.047