23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søg ikke længere - her er motorsplitten du ledte efter

Cabere G100 motorsplit har alt du har brug for

Vores Cabere G100 motorsplit er velegnet til at rense afløbsrør fra 30mm til 100mm i diameter. Motorsplittens tromle kan indeholde op til 23m x 13, og er udstyret med en fri roterende indre tromle. Derudover er motorsplitten udstyret med et integreret fordelerrør, til nem og sikker fremføring selv under kraftig belastning. Du kan også nemt og hurtigt udskifte tromlen eller fjeder med en anden akselstørrelse uden brug af værktøj. 

På grund af dens lille størrelse kan motorsplitten godt bruges i lukkede rum, og dens store semi-pneumatiske hjul muliggøre en særlig god mobilitet. Som sikkerhed har Cabere G100 motorsplitten en pneumatisk fodpedal uden elektrisk kontakt mellem motor og pedal. For at forhindre at maskinen starter hvis fodkontakten trykkes uden at det var meningen, så har tændingskontakten en “OFF” stilling. 


Cabere G100 motorsplitten har en ⅓ hk elmotor, og den sikrer at alle fastsiddende blokeringer kan fjernes med lethed. Med den trinløse automatiske fremføring transporteres den roterende fjeder, uden at afbryde motoren, ind i røret og tilbage i tromlen. Derudover roterer akslen i friløb på stedet, hvilket muliggøre fjernelse af genstridige blokeringer. 


Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning angående produktet, så ring til os på +45 2060 3018, eller skriv til md@c-tv.dk.


Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.047