23948sdkhjf

Hvad er højtryksspuler udstyr?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Højtryksspuler udstyr omfatter mange forskellige produkter.

Hvad bruges egentlig en højtryksspuler til?

Højtryksspuler kan bruges til at rense eller spule forskellige objekter, som gulvafløb, faldstammer, tagnedløb, toiletter eller tilstoppede kloakledninger. Men højtryksspuler kan også anvendes til rodskæring, fræsning af aflejringer, og til lokalisering af kloakskader. 

Hvad er højtryksspuler udstyr?

Højtryksspuler omfatter alt fra indbygningsspuler til fast installation i en varebil. De fleste højtryksspuler varianter kan også leveres som en komplet trailerløsning, hvor vores højtryksspuler udstyr er integreret direkte på traileren. Uanset om indbygnings- eller trailerløsning, så er det integreret vandtank og oftest fjernbetjening. På større modeller findes der typisk også hydrauliske eller elektriske slangeruller. Der kan også leveres separate eller integrerede vandvarmere, som kan øge renseevnen for højtryksspuler. 

Sug dækker i den simpleste form over en integreret trailerløsning, typisk med en tankstørrelse op til 1.800 liter. Sugeløsningen kan også leveres som pickup model til montering på flatbedtrailer eller lastbilchassis. Disse løsninger leveres typisk med en tankstørrelse fra 1.500 liter op til 3.000 liter uanset om der vælges en trailer- eller chassisløsning. 

Ønsker man større kapacitet end en højtryksspuler og tilhørende højtryksspuler udstyr, er løsningen en decideret slamsuger, som kan leveres som 2-akslet, 3-akslet eller 4-akslet model med en tankstørrelse fra 6.000 liter til 14.000 liter. En slamsuger kombinerer oftest spul og sug (combi). Konfigurationen af slamsugeren aftales typisk i et tæt samarbejde med kunden. ‘

En slamsuger kan også fremstilles med vandgenbrugsanlæg, som giver køretøjet mulighed for at operere i timer fremfor minutter og så er løsningen grøn, idet det beskidte slamvand genrbuges til højtryksspuling, hvilket bl. A. sænker kørselsbehovet for at hente vand og tømme tank. 

Der findes mange forskellige slamsuger, som IBOS KOMBO 11 combi slamsuger med 11 m3 tank, eller en Wiedemann 3-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg og combislamsuger

Andet højtryksspuler udstyr kan være USB Düsen Standard G ½” rensedyse, eller CTV spuleslange 10 meter med dyse ⅛”, eller Warthog WS-½”-vanddrevet jet cutter

Hvis du gerne vil vide mere om højtryksspuler og højtryksspuler udstyr, kan du gerne skrive til md@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Wiedemann 3-akslet super 1000 vandgenbrugsanlæg &combislamsugerUSB Düsen Standard G 1/2\"CTV Spuleslange med dyse Warthog WS-1/2\"-vanddrevet jet cutter

Send til en kollega

0.11