23948sdkhjf

Rødalger fjernet fra altaner

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

En ejendom i Humlebæk har fået fjernet rødalger fra altanerne. Resultatet er en fryd for øjet.

RAMT AF ALGER PÅ FACADEN? KONTAKT ALL REMOVE NU PÅ 70 10 07 07 ELLER BESTIL ET TILBUD

Alger på facaden er aldrig et kønt syn – uanset om algerne er gule, grønne, sorte eller røde. Men de røde alger er ekstra slemme, for udover at de er hårdføre at komme til livs, kan de også langsomt nedbryde overfladen.

Alger på altanerne
I Humlebæk var der en ejerforening, hvis facade var blevet slemt ramt af rødalger. Boligblokkens altaner og ejendommens andre betonfacader fremstod tilsmudsede og misligholdte, fordi der var så mange store plamager af alger. Ejerforeningen kontaktede derfor All Remove, der har mangeårig erfaring med facaderens og afrensning af alger.

Væk med rødalgerne
For at få rødalgerne til at slippe sit tag i betonen blev alle overflader bl.a. afrenset med basisk sæbe. Bagefter gik servicefolkene i gang med at afskylle og spule med varmt vand. Til slut var altanerne og betonfacaderne igen rene og lyse – og en fryd for øjet for beboerne.

Det er altid en god idé at imprægnere overfladen bagefter, sådan at nye alger og andet smuds får sværere ved at gribe fat i overfladerne. Derfor behandlede All Remove alle overfladerne med en beskyttende imprægnering. Så vil overfladerne fremstå pæne mange år frem.

RAMT AF ALGER PÅ FACADEN? KONTAKT ALL REMOVE NU PÅ 70 10 07 07 ELLER BESTIL ET TILBUD


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093