23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To store “Ø” - vandgenanvendelsessystemer i kloak maskinerne

Bedre økonomisk og økologisk drift er sikret ved brug af vandgenanvendelsessystemer.

Slamsugere, der er baseret på vandgenanvendelse er både økonomisk og økologisk løsning, da de gør det muligt at adskille vand fra slam og rense det bagefter, så det kan bruges til højtryksspuling. Vandgenbrugsanlæg kommer med enten en- eller to-tank vangenanvendelse system. Nedenunder kan du læse hvad forskellen mellem de to er. 


En-tank system har tre hovedkomponenter, nemlig selvrensende vandpassage, sedimentering og cykloner. Slam separeres fra vandet først når slamvandet passerer selvrensende net. Slam og andre materialer, der er blevet separeret fra vand holdes i den bagerste del af tanken. Bagefter begynder processen af fysisk separering af slam og andre materialer fra vandet i sedimenteringsområde. Nettet leder vandet ind i vandtenken, hvor rensing gentages. Til sidst er de små sandpartikler separeret ved hjælp af centrifugalkræfter. Tanken består af rent-vandkammeret, der findes forrest i tanken, og slamtanke, der bruges til opbevaring af de materialer der er blevet separeret fra vandet. 


To-tank systemet består af de samme hovedkomponenter som en-tank systemet. Den eneste forskel er, at der sker multipel sedimentering. Slam og større partikler separeres fra vandet i det selvrensende net. Bagefter udføres fuldautomatisk separation af små partikler ved sug, og overfladen af det selvrensende net rengøres. Et dobbelt cyklon system afhjælper fysisk separation af vandet fra små partikler, der, ligesom i en-tank systemet, føres tilbage til slamtanken. Rensning gentages tre gange. Den separerede vandtank i to-tank systemet består af fem rum, hvorunder fire af dem bruges til rensning af vand, mens det femte bruges til opbevaring af komplet rensende vand.


Begge processer er illustreret på billeder til højre. Er du interesseret i kloak udstyr, der anvendes til Spul&Sug opgaver, klik her. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på md@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018. 

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.047