23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad betyder egentlig "Spor&Søg"?

Spor&Søg opgaver kan være alt fra søgningen efter lækager til opsporingen af elkabler.

Spor&Søg beskriver den overordnede kategori for at foretage opsporinger i kloakken, og for at søge efter rør- og kabler i og omkring kloaknettet. Der findes et stort udvalg af udstyr man kan bruge, afhængig af, om man vil søge eller spore. 

Sporingsudstyr kan være sporingspulver, hvilket man bruger for at undersøge strømningsretninger eller for at finde ud af hvor et drænrør løber. Så kan man også bruge det for at opspore retningsændringer eller tilslutninger i rørsystemet. Derudover kan man bruge røgpatroner for at opspore lækager i rørsystemet. Hvis man skal finde lækager i et større rørsystem, kan det være en god idé at bruge en røgmaskine. Disse røgmaskiner er automatiserede og fjernbetjente. 

Udstyr til søgningsopgaver kan være eksemplivis rør- og kabelsøger. Sådanne søger kan måle i en dybde ned til 7 meter. Kabelsøger kan lokalisere nedgravede metalrør, kabler til gadebelysning og telefonkabler samt beskyttede fiberoptiske kabler. En C.Scope DXL4 kablersøger har 4 søgeindstillinger: 

POWER-mode er den hurtigste måde at registrere de fleste nedgravede el-kabler ved at opdage det signal, som skabes af den elektriske strøm i sig selv. Det kræver, at der er elforbrug på ledningen.

RADIO funktion finder udstrålede “Radio” type signaler, der ofte er til stede på metalrør og kabler. 

GENERATOR tilstand anvendes til at detektere signalet fra et metalrør eller kabel, som C.Scope SGA4 signalgenerator har genereret. 

ALLSCAN funktion søger på alle frekvenser af signalet fra den laveste af Power-signalet og op til og med 33kHz. Denne store alt-i-en tilstand kan opdage usædvanlige frekvenssignaler ofte overset i de traditionelle Power, Radio og Generator indstillinger og kan ofte fremskynde lokaliseringsprocessen med blot en enkelt gennemgang i søgeområdet. 

Så findes der også metalsøgere til ferromagnetiske genstande eller dækselsøgere til skjulte metalobjekter. Dækselsøgere kan opspore metal dæksler, stophaner eller andre metal dele dækket af asfalt, jord eller beton i bygninger eller veje. Metalsøgere kan opdage ferromagnetiske genstande som ventilhuse, mandehuller, septiktanke og identifikationsmærker af metal. Men der findes også multigasdetektorer, der måler på ilt, svovlbrinte og eksplosionsfarlige gasser samtidigt. 

Og så kan man bruge et UtilityScan radarsystem til at søge genstande ned til 10 meters dybde. Sådan et søgeudstyr bruges til at finde metalliske og ikke-metalliske genstande, som elkabler, vandledninger og rør eller til at registrere hulrum og underjordiske lagertanke, at identificere jord- og fundamentsegenskaber og til at finde arkæologiske genstande. 

Der findes søg- og sporudstyr for alle behov. Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.093