23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom tæt på ROCKWOOLs grønne omstilling på Building Green

I denne uge samles byggebranchen til Building Green-messe. Her sætter ROCKWOOL fokus på en genanvendelsesordningen Rockcycle, udnyttelse af overskudsvarme fra de danske fabrikker samt en allerede opnået reduktion af CO2-udledning på hele 70%.

Kommer du forbi messen, kan du også få en snak med en af ROCKWOOLs eksperter om de kommende, nye EPD’er, hvordan stenuld kan give point i DGNB-certificeret byggeri, eller hvordan ROCKWOOL via nye, innovative teknologier sikrer, at stenuldsisolering produceres på CO2-neutrale energikilder og dermed markant reducerer klimaaftrykket.

Gør det nemt at vælge cirkulær isolering
En vigtig del af ROCKWOOLs bæredygtighedsstrategi er returordningen Rockcycle, som gør det endnu nemmere at vælge cirkulær isolering. Med Rockcycle kan ROCKWOOL-kunder nu hurtigt og nemt sikre, at al ROCKWOOL stenuld fra byggepladser kommer retur til de danske fabrikker og indgår i produktionen af ny kvalitetsisolering – og selvom ROCKWOOL har taget stenuld retur i over 25 år, så er det nu nemmere end nogensinde før.

Returordningen gøre det nemt at sikre, at al den gamle og overskydende stenuldsisolering bliver bragt retur til ROCKWOOLs fabrikker i Doense og Vamdrup. Her bliver det sorteret, granuleret og indgår i smelteprocessen igen. Ved hjælp af denne cirkularitet bidrager ROCKWOOL-stenuld til en cirkulær økonomi og bæredygtighed i byggeriet.

Et helt naturligt råmateriale
ROCKWOOL stenuld produceres af naturlige sten og genanvendte materialer. Den primære råvare er basalt, som er en type af vulkansk sten. Idet basalt er en naturlig ressource, som findes i rigelige mængder, genskabes den vulkanske proces i produktionsprocessen ved at smelte stenene om til stenuldsfibre ved høje temperaturer. Overskudsvarmen fra denne smelteproces anvendes til fjernvarme i lokalområdet ved de to danske ROCKWOOL-fabrikker.

Hvis du vil vide mere ROCKWOOLs tilgang og arbejdsmåde til bæredygtighed – så kom forbi Building Green!

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Kontaktperson

LA
Liza Andersen
Kommunikationschef
+45 41508841 liza.andersen@rockwool.com

Send til en kollega

0.063