23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er WinCan, og hvad gør det?

Med WinCan kan man nemt vedligeholde kloakker.

For at kunne vedligeholde kloaksystemet, er det vigtigt, at man har detaljerede informationer om kloakkens tilstand. WinCan er et produkt der gøre det nemt at indsamle inspektionsdata om kloaknettet. Der findes flere forskellige WinCan-inspektionssoftwares, afhængig af behov. 

WinCan ProTouch Inspektionssoftware til installation på IBAK MiniLite er et komplet program til IBAK MiniLite2 stik-på-stik inspektionskamera. Rapporten kan direkte laves på kameraet og så sendes til kunden via WIFI-opkobling. Denne inspektionssoftware er på dansk, så den er meget let at betjene. Den er udstyret med:

en kundekartotek, med mulighed for at oprette ubegrænset antal sager for den samme kunde, sam ubegrænset antal stræk under hver sag;
rapportkatrotek, for at nemt og hurtigt finde allerede lavede rapporter, med mulighed for at rette i disse;
styring af alle IBAK MiniLite2 kamerafunktioner direkte fra WinCan ProTouch;
alle observationer og klasser i henhold til den danske foto-manual forefindes;
meget fleksibel indtastning - alt kan rettes eller slettes undervejs eller bagefter;
ved afslutning af inspektion skabes PDF-rapport via et tryk på en tast.

Så findes der WinCan VX Entry til PC til hovedledninger, og den software bruges til professionel kloakrapportering i henhold til gældende danske standarder for inspektion af hovedledninger og tilbyder tillige simpel efterbehandling af data. Denne inspektionssoftware forudsætter at der er optaget video og foto på forhånd, som kan indlæses i programmet. Det er ikke muligt at foretage live TV-inspektion i denne udgave. WinCan VX giver centrale funktioner, du har brug for at indsamle inspektionsdata, organisere det i en database og generere inspektionsrapporter, der grafisk viser røret og dets mangler.  Inspektionssoftwaren har følgende standardfunktioner:

Sektionsdata
Gentagende/multibel inspektion
Graduering
Basis rapportering
Data oversigt
Fotoassistent
Tegnefunktion
Meta database

Der findes også den WinCan VX Kontorversion til før- og efterpostering af inspektionsdata. Med denne software er det muligt at generere forskellige rapporter til den endelige inspektions aflevering. WinCan VXs er udstyret med følgende funktioner:

Sektionsdata
Gentagende/multibel inspektion
Graduering
Basis rapportering
Data oversigt
Fotoassistent
Tegnefunktion
Meta database
Hældning- og deformationsmåling
Data validering
Stiklednignsrapportering
Brøndrapporter

WinCan VX Advanced til installation i TV-bil til hovedlednigner er en professionel kloakrapporteringssoftware i henhold til gældende danske standarder for inspektion af hovedledninger og validering af data. Programmet kan generere videofiler i format MPEG 1,2 og 4. Den er har følgende funktionalitet:

Sektionsdata
Gentagende/multibel inspektion
Graduering
Basis rapportering
Data oversigt
Fotoassistent
Tegnefunktion
Meta database
Video liveoptagelse i MPEG 1,2 og 4 format
Data validering

Derudover findes WinCan VX Expert TV-inspektionssoftware til installation i TV-bil for inspektion af hovedledninger, stikledninger og brønde og tilbyder tillige avanceret validering og efterbehandling af data. Denne software er udstyret med følgende funktioner:

Sektionsdata
Gentagende / multibel inspektion
Graduering
Basis rapportering
Data oversigt
Fotoassistent
Tegnefunktion
Meta database
Video live optagelse i MPEG 1,2 og 4 format
Hældning- og deformationsmåling
Data validering
Stikledningsrapportering
Brøndrapportering
GIS og rehabiliteringsplanlægning

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål angående emnet, kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.047