23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Graffiti fjernet fra fredede bygninger på Vestvolden

Københavns gamle befæstning rundt om byen var i gamle dage et værn mod fjendens krudt og kugler. I dag er Vestvolden mest ramt af graffiti.

SKAL VI AFRENSE GRAFFITI HOS DIG? KLIK HER FOR AT BESTILLE ET TILBUD

For over 100 år siden byggede man rundt om København en vold, som skulle beskytte byen i tilfælde af krig. Befæstningsvolden blev fx brugt under 1. verdenskrig, hvor ca. 50.000 soldater ventede på fjenden. Tiden gik dog, og i 1970’erne blev Vestvolden omdannet til et rekreativt område, som alle og enhver kan nyde. I dag er det derfor mest graffiti, der truer de gamle bygninger.

Fredskrudtmagasinerne angrebet af ulovlig graffiti
Nogle af de i dag fredede bygninger kaldte man for fredskrudtmagasinerne. De blev brugt til at opbevare granater og krudt uden for krigstid. I dag er bygningerne fredede, og indtil for nylig hårdt ramt af graffiti.

Skånsom afrensning af graffiti
Naturstyrelsen gav i samarbejde med Slots- og Ejendomsstyrelsen godkendelse til, at All Remove kunne få lov til at afrense de sarte overflader.

For både at tage hensyn til de gamle, fine mursten, beton- og træoverflader og naturen omkring bygningerne måtte der gås skånsomt til værks. Ikke desto mindre lykkedes det All Remove at fjerne al graffiti. Samtidig er der blevet indgået en aftale om et serviceabonnement, så ny ulovlig graffiti kan blive hurtigt fjernet.

SKAL VI AFRENSE GRAFFITI HOS DIG? KLIK HER FOR AT BESTILLE ET TILBUD

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046