23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan 45 meter langt kunstværk holde stand imod alger og graffiti

Kunstværket Telemuren er efter ca. 15 år blevet genopført i Aabenraa. All Remove har hjulpet med at gøre muren pæn, og samtidig er den blevet beskyttet imod alger og graffiti.

FÅ ET TILBUD PÅ BESKYTTELSE IMOD GRAFFITI – KLIK HER

Da et område i Aabenraa skulle udvides tilbage i 2007, stod der en mur i vejen, men det var ikke en hvilken som helst mur. Muren var et kunstværk skabt af den svenske kunstner, Ulla Viotti, og derfor ønskede både lokale og kommunen at bevare muren.

Verdensberømt kunstværk skåret i stykker
Derfor skar man muren op i 14 stykker og fragtede elementerne til en kommunal plads, hvor de skulle opbevares. Her stod kunstværket hengemt i ca. 15 år, indtil det lykkedes en lokal gruppe, der kalder sig Telemurens Venner, at få kunstværket genrejst med kommunens hjælp.

Sarte teglsten beskyttet
Tidens tand havde dog ikke været helt venlig mod muren, så for at føre den tilbage til sit oprindelige udseende skulle de ca. 18.000 gamle teglsten afrenses for smuds og alger.

Af gode grunde var man bekymret for, om en afrensning ville ødelægge overfladen. Heldigvis har vi i All Remove årelang erfaring med afrensning af alger og smuds på sarte overflader, så efter en prøve med en skånsom hedvandsafrensning blev vi betroet opgaven.

Derefter gik vores servicefolk i gang med at rengøre den 45 meter lange mur, der bagefter blev imprægneret og anti-graffiti beskyttet. Nu er kunstværket igen flot og præsentabelt og kan derudover også holde stand imod alger, smuds og graffiti i mange år frem.

FÅ ET TILBUD PÅ BESKYTTELSE IMOD GRAFFITI – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.047