23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præfabrikerede træelementer - ansvarligt byggeri med arkitektonisk frihed

Dansk produceret på egen fabrik

Efterhånden som bæredygtighed bliver et større og større krav inden for byggeindustrien, bliver præfabrikerede træelementer mere og mere aktuelle.  ​De nye krav om livscyklusanalyse (LCA) til erhvervsbyggerier, bliver endnu et godt argument for at bruge træelementerne som sætter fokus på klimaaftryk, livscyklus analyse (LCA) og energieffektivitet. 

En vigtig faktor i regnestykket er bl.a. at indtænke genbrug i byggeriet. Også her er det en stor fordel at bruge de præfabrikerede træelementer, da de produceres og samles på en fabrik, og kan derfor skilles ad igen og genbruges - til andre ting eller et nyt byggeprojekt. Læs mere om vores fokus på den grønne omstilling her.

Hvem er vi?​

Jysk Element ApS producerer og leverer præfabrikerede træelementer til alle typer erhvervs- og industribyggeri.  Vi leverer præfabrikerede elementløsninger til bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Vi nøjes ikke med at producere elementerne, vi sørger også for montering og strimling mellem elementer. På den måde kan vi garantere tæt tag inden vi forlader pladsen.  Vi leverer præfabrikerede træelementer, som fremstilles løbende fra projekt til projekt. Da elementerne produceres på fabrik er produktionen uafhængig af vejrforhold og vi kan derved sikre at alle elementer produceres under sikre og tørre forhold så der ikke ophobes fugt i konstruktionen. 

Vi bor i Spøttrup i Midtjylland nær Limfjorden. Med eget værksted har vi mulighed for at udføre mange alsidige opgaver. Dette betyder en hurtigere og mere fleksibel arbejdsgang for dit byggeprojekt.

Jysk Element ApS - din leverandør af træelementer

 

Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40735909
P nummer: 1013752229

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
tgb@jyskelement.dk

Send til en kollega

0.078