23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøvenlig anti-graffiti beskyttelse til EWIIs nye lynladestation

Når bilister fremover skal oplade på EWIIs nye lynladestation, skal alt være rent og miljøvenligt – også træoverfladerne, som All Remove har beskyttet imod graffitihærværk.

HØR MERE OM ALL REMOVES ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE TIL TRÆOVERFLADER – KLIK HER

Der kommer flere og flere elbiler på vejene. Det øger behovet for ladestationer. Energikoncernen EWII har derfor sammen med arkitektfirmaet RUM udviklet et nyt, skalerbart designkoncept til offentlige ladestationer. Første lynladestation er netop blevet opført ved P12 i Københavns Lufthavn.

Grøn oase
Lynladestationen er opført med træ og er cirkelformet. På den måde kan elbiler nemt komme til de otte lynladere, uanset om eludtaget på bilen sidder foran, i højre eller i venstre side. I midten af ladestationen er der en grøn have på 600 m2 med bænke, og rundt om hele området er der et værn af trælameller, der kan skærme mod vind og vejr.

Vegetabilsk beskyttelse
For at beskytte den nye ladestation imod graffiti valgte entreprenøren, Jakon, at få All Remove til at beskytte alle træoverflader og -lameller imod graffiti.

Der er tale om en ekstra stærk dual layer-løsning. Først har overfladerne fået en permanent overfladebeskyttelse, dernæst er der blevet påført et lag af All Removes reversible anti-graffiti beskyttelse. Sidstnævnte består af vegetabilske polysaccharider og vand og er derfor helt ufarligt for både mennesker og miljø.

Energikoncernen kan nu tilbyde deres kørende kunder en ren og miljøvenlig oplevelse, når bilerne skal oplades.

HØR MERE OM ALL REMOVES ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE TIL TRÆOVERFLADER – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.062