23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I frost og slud skiftes vinduer ud

I Peder Skrams Gade i Indre By i København er vi i MVZ - Mogens V. Zeltner A/S i færd med en omfattende facade- og vinduesrestaurering. Her er vores dygtige håndværkere nu godt i gang med vinduesudskiftningen. På trods af vinterens frost og slud.

Selv under vinterens bidende frost og tungt slud, foretager MVZ i en omfattende udskiftning og restaurering af vinduer og facader på Peder Skrams Gade i hjertet af København. Vores erfarne håndværkere er allerede godt i gang med dette projekt, som fortsætter på trods af frost og slud.

At arbejde som tømrer under de danske vinterforhold er ingen let opgave. Vores dedikerede fagfolk fortsætter dog ufortrødent, så arbejdet på Peder Skrams Gade forbliver på rette spor. Det er dog ikke overraskende, at Carsten og de to Mathias'er lejlighedsvis søger tilflugt i skurvognen for lidt varme.

I øjeblikket er vores team i gang med at genoprette adskillige gamle vinduesrammer og -karme, skabe nye rammer til eksisterende karme og montere helt nye vinduer, specialfremstillede til netop denne historiske ejendoms facader.

Tidligere har vi nøje dokumenteret facaderne og vinduerne, hvilket gør det muligt for vores team på stedet at samarbejde effektivt med kollegerne tilbage på vores snedker- og tømrerværksted. Deres samarbejde sikrer, at de fremstillede vinduer og rammer passer perfekt til ejendommen.

Det er en stor glæde at se, hvordan hvert enkelt vindue færdiggøres - enten med helt nye eller omhyggeligt restaurerede karme, samt nye vinduer, der matcher de originale i både materiale og stil.

Der er stadig et stykke vej til projektets afslutning til foråret. Derfor krydser vi fingre for, at teamet får mildere vejrforhold, nu hvor det værste af vinteren forhåbentlig er bag os.

Se de nye vinterbilleder fra byggepladsen ovenfor.

Læs mere og se en video fra Peder Skrams Gade her.

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34470766
P nummer: 1017585513

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062