23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Butiksfacader befriet for rødalger – kender du en facade, der trænger til en forårsrengøring?

En misligholdt facade gav et kedeligt indtryk på et bycenter i Tilst, hvor facaderne var hårdt ramt af rødalger. Heldigvis vidste vores servicefolk, hvad der skulle til for at gøre overfladerne pæne igen.

BESTIL EN FORÅRSRENGØRING AF FACADEN – KLIK HER

Fugt fører til alger. Hvis der ikke skal gro alger på en overflade, er det derfor nødvendigt med jævne mellemrum at afrense facaden. Det gælder især, hvis man gerne vil holde de røde alger for døren. De stortrives nemlig i fugtige omgivelser.

En ubuden gæst
En del af et bycenter i Tilst var blevet hårdt ramt af rødalger, der ikke var blevet fjernet i mange år. Beton- og søstensfacaden var derfor spættet med røde begroninger, der fik forretningerne til at fremstå algeramt. Det gik bl.a. udover Synoptik & Spangsberg chokolade.

SE FLERE REFERENCER PÅ FACADERENS HER

Sådan fjernede vi det
All Remove har tidligere fjernet rødalger fra facader, der har været lige så slemt ramt – fx hos Aura, Dinel & Lalandia. Opskriften er at bruge en effektiv algefjerner, varmt vand under det rette tryk og knowhow. Samtidig skal man også have god tid til at foretage afrensningen, så det kan blive gjort nænsomt og grundigt.

Rustikke, men rene overflader
At få fjernet rødalger gør naturligvis ikke facader nye. Revner og huller fra gamle skilte og logoer forsvinder ikke af en facaderens, men facaden bliver pænere, og det var også tilfældet i bycenteret i Tilst. Efterfølgende imprægnerede vi overfladerne, så de er bedre beskyttet i fremtiden mod nye alger.

BESTIL EN FORÅRSRENGØRING AF FACADEN – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.047