23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tager din graffitirenser hensyn til miljøet?

12 søjler er blevet afrenset for graffiti, klistermærker og alger på Trekroner Torv i Roskilde. Fremover skal problemerne holdes nede med miljøvenlig anti-graffiti beskyttelse.

FÅ MILJØVENLIG ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER

Selvom der ikke er meget plads på de 12 søjler på Trekroner Torv i Roskilde, er det igennem årene alligevel lykkedes hærværksfolk at plastre dem til med graffiti, tags og klistermærker. Alger fra naturen har også sat sit præg. Men det skal være slut nu.

Væk med graffiti og tags
All Remove fik til opgave at rense søjlerne helt fri for hærværk og alger. Først blev graffiti, tags og klistermærker fjernet. Derefter blev søjlerne sæbet ind med algefjerner, og til sidst spulede vi overfladerne rene med varmt vand. Bagefter fremstod søjlerne igen pæne og rene og i deres oprindelige farve.

Miljøvenlig anti-graffiti beskyttelse
For at holde søjlerne rene i fremtiden, blev de alle behandlet med All Removes miljøvenlige anti-graffiti beskyttelse. Løsningen gør det muligt at holde søjlerne rene helt uden brug af kemi og indbefatter også et abonnement, der sikrer, at graffiti eller klistermærker kan blive fjernet omgående.

FÅ MILJØVENLIG ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.047