23948sdkhjf

Vejle-entreprenør konkurs efter uenighed i ejerkredsen

Selskabet løb tør for penge, da den ene ejer trak sine forretninger ud, oplyser kurator

Uenighed mellem de to ejere af MHT Entreprise ApS er tilsyneladende årsag til, at Vejle-virksomheden med godt 30 ansatte er gået konkurs.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kurator i konkursboet, advokat Jan Bruun Jørgensen, Andersen Partners, Kolding, oplyser til mediet, at der efter alt at dømme var opstået en uoverensstemmelse mellem de to kompagnoner, som hver ejede 50 pct. af firmaet.

- Den ene ejer er samtidigt firmaets største kunde, og da de bliver uenige, trækker han sine forretninger ud. Som en konsekvens løber selskabet tør for penge, og på et tidspunkt sender man de omkring 30 medarbejdere hjem, fortæller Jan Bruun Jørgensen til Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge kurator blev de ansatte hjemsendt uden løn, og det var netop et lønmodtagerkrav, som var skyld i konkursbegæringen.

Stiftet i 2019

MHT Entreprise blev stiftet i 2019 og har ikke aflagt regnskab for 2022. Men året forinden var firmaets bruttofortjeneste knap 10 mio. kr. Bundlinjen viste et overskud på 1,1 mio. kr., og egenkapitalen var positiv med knap 1,8 mio. kr. i 2021.

Dengang skrev ledelsen i årsrapporten, at "der forventes en positiv udvikling i selskabets aktiviteter i det kommende år".

Vejle Amts Folkeblad har forgæves forsøgt at indhente kommentarer fra de to ejere, Malene Therkildsen og Preben Møllegaard Grundtvig.

Se nøgletal for:
Læs mere om: konkurs
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.39