23948sdkhjf

Firmagruppe udvider på Fyn - tidligere kollegaer står bag

Kollegaer med en fælles fortid i konkursramte Pilegaard-Henriksen har fundet sammen om en lokal og landsdækkende VVS- og sprinklerforretning

Med en ny afdeling i Odense ekspanderer Madsen & Kastberg Gruppen igen. Denne gang med en ny sprinkler og VVS-forretning, som bliver en af cirka 20 firmaer i Danmark, der har sprinkler-autorisation. Netop det nye firmas sprinklerafdeling skal udføre både entrepriser og service i hele landet.

Tre tidligere kolleger fra konkursramte Pilegaard-Henriksen er med til at etablere den nye virksomhed i Odense med både VVS-service og en landsdækkende sprinklerafdeling.

- Vi har tidligere været i dialog om at overtage Pilegaard-Henriksen. Det blev ikke til noget, men efter at Pilegaard-Henriksen gik konkurs, blev medarbejderne fritstillet. Efterfølgende kontaktede Karsten og Kenni os, og jeg er oprigtigt glad for, at de kan se en fremtid sammen med os, siger Brian Kastberg Grün, som er adm. direktør i Madsen & Kastberg Gruppen A/S, i en pressemeddelelse.

Kenni Østergreen er som partner med til at etablere den nye afdeling og bliver afdelingschef for VVS-serviceafdelingen i Odense. Han har arbejdet mere end ni år som servicechef hos Pilegaard-Henriksen, men har også tidligere været servicechef hos Bravida.

Karsten Jørgensen er ligeledes som partner med til at etablere afdelingen og bliver afdelingschef for sprinkler med ansvaret for både projektering og tilbud til kunderne. Han er autoriseret sprinkleringeniør og har de seneste fire år arbejdet i Pilegaard-Henriksen som sprinklerautoriseret og direktør for produktionen.

Den tredje i gruppen af Stephen Pedersen, som tidligere været kollega med Karsten Jørgensen og Kenni Østergreen hos Pilegaard-Henriksen. Siden 2021 har han dog arbejdet som teamleder i Madsen & Kastbergs serviceafdeling i Rødovre. Han vil fremover også varetage sprinkleropgaver på Sjælland med udgangspunkt fra hovedkontoret på Valhøjs Alle i Rødovre.

I selskabssammenslutningen tre første regnskabsår har Madsen & Kastberg Gruppen, som tæller Madsen & Kastberg VVS, Madsen & Kastberg Byg og nu også Madsen & Kastberg Sprinkler og VVS Teknik, mere end fordoblet sit forretningsomfang og overskud.

I 2022 landede gruppen et resultat på 5,4 mio. kr. og beskæftiger nu over 150 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093