23948sdkhjf

Entreprenørkonkurs standser luksus-boliger

Byggeriet af 19 liebhaverboliger på Kulpladsen i Helsingør er sat på pause på ubestemt tid, da entreprenøren Erling Jensen A/S er gået konkurs

Entreprenørvirksomheden Erling Jensen A/S med base på Mors er under konkursbehandling, og det har sat en stopper for byggeriet af 19 eksklusive boliger på det, der er blevet kaldt Helsingørs mest attraktive grund.

Det skriver Helsingør Dagblad med henvisning til Kulpladsen med udsigt til Kronborg, Øresund og den svenske kyst. 

De 19 lejligheder har været undervejs i flere år, og nu skal Ejendomsselskabet Helsingør Havnegade altså ud og finde en ny entreprenør til færdiggørelsen. 

- Det er lidt chokerende med konkursbegæringen mod Erling Jensen A/S. Vi har altid betegnet det som en af de store og godt etablerede virksomheder, siger Thorleif Rokkjær, faglig medarbejder i 3F Thy-Mors, til Helsingør Dagblad.

Ifølge Sjællandske Nyheder er byggeriet nået langt med de udvendige arbejder. Byggepladsen blev af kurator med assistance fra politiet lukket af tirsdag morgen.

Virksomheden beskæftigede ifølge det lokale medie indtil for nyligt lige under 60 ansatte, som er sendt hjem med hver deres individuelle opsigelsesvarsler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125