23948sdkhjf

Føjer 4000 nye kvadratmeter til bornholmsk forretning

Tre år efter Stark gjorde sit bornholmske indtog, går byggecenterkæden i gang med at udvide i Rønne

I juni 2021 slog Stark dørene op i Rønne og gjorde dermed sit indtog på solskinsøen. Knapt et år senere fik Stark Rønne følgeskab af Stark Allinge, og nu fortsætter landets største trælastkæde udviklingen med en udvidelse af forretningen i Rønne.

Det oplyser Stark i en pressemeddelelse.

Her udvides butikken med 800 kvm, mens der bliver etableret en ny drive-in-hal på 1000 kvm, samt udeareal på 2500 kvm. For at kunne gøre forretningen større har Stark overtaget Brødrene Dahls tidligere lokaler på Lillevangsvej.

I forbindelse med udvidelsen bliver sortimentet til et bredt udvalg af kunder – alt fra murere og malere til kloakmestre og tømrere – også markant større.

– Vi har nu været på Bornholm i snart tre år, og vi er blevet taget særdeles godt imod. Med de ekstra kvadratmeter er det vores ambition at give både de professionelle håndværkere og de private kunder en endnu bedre oplevelse, når de besøger os, siger Kristian Beyer Holm, trælastdirektør i Stark Rønne.

Byggearbejdet er allerede godt i gang, og onsdag d. 13. marts 2024 byder Stark Rønne indenfor til åbningsfest.

I sidste uge annoncerede Stark desuden en udvidelse af forretningen i Hørsholm, og senere på året udvider kæden antallet af forretninger, når virksomheden åbner nyt stort byggecenter i Næstved, mens der til gengæld drosles ned i Svendborg, hvor de to forretninger ved udgangen af marts samles til en.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094