23948sdkhjf

Uretek starter byggefirma

GrowTek Byg vil typisk tage sig af ombygninger, renoveringer, nye tage og i øvrigt alt, der kræver en indsats af faguddannede tømrere
Manden bag virksomheden Uretek i Nørre Aaby, Ivan Steffensen, lader det ikke blive ved stabilisering af fundamenter og gulve og fundering med meterlange ScrewFast Skruepæle. Der skal også renoveres, bygges om og såmænd også bygges nyt. Uretek har etableret et byggefirma som nyt datterselskab.

- Vi har stiftet byggefirmaet GrowTek Byg som en ny gren af Uretek. I forvejen havde vi virksomheden GrowTek, som fremstiller og monterer grønne tage, plantevægge og grønne facader. Nu udvider vi ved også at lave et egentligt byggefirma, hvor vi selv tager os af tømrerarbejdet, fortæller Ivan Steffensen.

Ivan Steffensen startede GrowTek med grønne tage og plantevægge i 2009. Hen ad vejen har firmaets mandskab også lavet forskelligt tømrerarbejde. Derfor har det været oplagt at lave et byggefirma som nyt datterselskab.

- Når vi kan lave grønne tage, kan vi naturligvis også lave almindelige tage. Og det nedenunder taget. Vores første projekt som selvstændigt byggefirma har været at lave et kontor til GrowTek og et mødelokale til Uretek. Nu er vi i gang med at ombygge en tidligere børnehave i Strib til tre rækkehuse, siger Ivan Steffensen.

Erfaren tømrer i spidsen

Den daglige leder af GrowTek Byg er Nicolai Schmidt. Han har 12 år bag sig som selvstændig tømrermester i makkerskab med sin far, men tager nu rollen som projektleder hos GrowTek Byg. Tillige består staben af tre tømrersvende og en arbejdsmand.

- GrowTek Byg er klar til selv at tage sig af alt tømrerarbejdet. Når vi laver projekter med behov for andre håndværkere, samarbejder vi med andre firmaer, fortæller Nicolai Schmidt.

- Jeg tror, at GrowTek Byg kommer på et rigtig godt tidspunkt. Det virker som om, der er ved at komme gang i tingene rundt omkring efter kriseårene. Samtidig er der jo faldet nogle tømrerfirmaer fra under krisen, og dermed er der plads til nye, vurderer direktør Ivan Steffensen.

GrowTek Byg vil typisk tage sig af ombygninger, renoveringer, nye tage og i øvrigt alt, der kræver en indsats af faguddannede tømrere. Foruden ombygningen af en børnehave til nye boliger, står også et helt nyt parcelhus på 180 kvadratmeter i Strib allerede på opgavelisten hos GrowTek Byg.

- Vi er klar til alle tømreropgaver – fra fru Jensens fodlister til nye huse, siger Ivan Steffensen.

Uretek er fundamentet

Det er 16 år siden, den dynamiske Nørre Aaby-direktør lagde grunden til hovedvirksomheden Uretek. Han hentede det finske Uretek-produkt til Danmark og begyndte at stabilisere og løfte fundamenter og gulve. Siden fik det danske firma også aftale med den britiske virksomhed ScrewFast og har gennem flere år lavet masser af funderinger med lange skruepæle.

Blandt de seneste markante opgaver har været at sikre masten med udstyr til at modtage millioner af seer-stemmer ved det internationale Melodi Grand Prix.

For fem år siden skabte Ivan Steffensen så GrowTek, som laver grønne tage og plantevægge i hele Danmark samt i den sydlige del af både Norge og Sverige. GrowTek fremstiller selv det skumprodukt, der anvendes som væksmedie.

Ivan Steffensen ejer Uretek sammen med sønnen Kent Steffensen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094