23948sdkhjf

Dansk arkitektfirma styrker det nordisk engagement

C.F. Møller styrker yderligere engagementet i Norge og Sverige gennem udnævnelse af nye associerede partnere i arkitektfirmaet, som hører til blandt de største i Norden
Christian Dahle, daglig leder af C.F. Møllers kontor i Oslo, og Mårten Leringe, VD for C.F. Møllers svenske afdeling Berg | C.F. Møller, træder fra den 1.juli ind i partnerkredsen som associerede partnere.

C.F. Møller har gennem mange år stået bag betydelige projekter i Norge og Sverige, og betragter sig som en skandinavisk og international virksomhed. Udvidelsen af partnerkredsen understreger denne identitet, og forventes at styrke C.F. Møller i det skandinaviske marked som helhed, med baggrund i de synergier som allerede i dag skaber grundlaget for et stærkt fagligt fællesskab imellem vores afdelinger i de skandinaviske hovedstæder.

I både Norge og Sverige ser C.F. Møller et stærkt potentiale i at tilbyde det fulde omfang af koncernens know-how og ydelser, som omfatter hele spektret af arkitektydelser indenfor Undervisning, Forskning, Sundhed, Erhverv, Boliger, Sport, Urban Design, Infrastruktur og Industri. En særlig fordel for kunderne er muligheden for fuld integration af funktionsplanlægning og space-planning samt landskab og komponentdesign in-house i C.F. Møllers projekter.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066