23948sdkhjf

Holmsland Maskinforretning A/S sælger atter Giant

Vi har allerede solgt den første maskine siden vi fik forhandlingen, fortæller Arne Nielsen, ejer af Holmsland Maskinforretning A/S
Holmsland Maskinforretning A/S er atter blevet Giant forhandler

Salgsområdet strækker sig fra Lemvig i nord, Videbæk i øst og ned til Nymindegab i syd.

Holmsland Maskinforretning A/S har til huse i Kloster ved Ringkøbing og sådan har det været siden 1880. De 9 medarbejdere i forretningen har store forventninger til nu at have forhandling af Giant igen.

- Vi har haft forhandling af et andet minilæsser mærke i en årrække og går nu tilbage til Giant. Det er mange overvejelser bag og muligheden opstod i forbindelse med en konkurs i branchen. Giant er et rigtig godt produkt og de har mange maskiner og redskaber til special opgaver, så jeg glædes over vi igen har Giant i programmet. Jeg ser også en stor mulighed i, at vi nu hurtigt og nemt kan demonstrere en minilæsser hjemme hos interesserede. Vi har allerede solgt den første maskine siden vi fik forhandlingen, fortæller Arne Nielsen, ejer af Holmsland Maskinforretning A/S.

Giant minilæssere fås i mange størrelser, alt afhængig af behov. Egenvægt startende fra et ton og op til 4 ton. Alle maskiner er udstyret med Kubota motorer startende på 20 hestekræfter og op til 60.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063