23948sdkhjf

Fire år med lej en varebil

Vognparken, der startede med 3 varebiler, er foreløbig oppe på 50 hos Lejenvarebil.dk
Da Lars Christiansen, for snart 4 år siden, slog dørene op til virksomheden Lejenvarebil.dk, var der parkeret 3 varebiler ude i indkørslen.

Ambitionerne var store, men ingen havde alligevel forudset, at succesen ville blive så markant. Udvalget af biler er vokset støt og roligt, og i dag er der således flere end 50 forskellige at vælge imellem.

Vi har udvidet sortimentet, så vi også udlejer personbiler, campingvogne, trailere m.v. Kunderne har taget ualmindeligt godt imod os, og vi har især fået ros for vores priser og serviceniveauet, siger indehaver Lars Christiansen.

- Lejenvarebil.dk beskæftiger 3 mand, som har rigeligt at se til. Vi har en strategi om altid at være der for vores kunder - telefonen er åben fra kl. 7-20 hver eneste dag.

Det kan ikke nytte, at vi ikke er der, når kunden lige står og mangler en bil, fremhæver Lars Christiansen.

Erhvervsaftaler

Det er også muligt at lave langtidsaftaler hos Lejenvarebil.dk.

Hvis en virksomhed har brug for en varebil i f.eks. 3 måneder, kan der være mange penge og megen

bøvl at spare, hvis man vælger at leje en bil, frem for at købe den.

I det hele taget er det vores filosofi at forstå kundernes særlige behov - det er det, der gør os til noget særligt.

Hvis en kunde fra Sjælland ønsker at få bilen bragt, så kan vi også finde ud af det.

Og har man helt andre ønsker, så opfordrer vi altid til, at man spørger os - der er ingen dumme spørgsmål, og ofte er vi i stand til at finde en god løsning.

Biludlejningsbranchen er som så mange andre brancher præget af benhård priskrig, og Lars Christiansen mener da også, at en vigtig årsag til den succesfulde opstart skal findes i Lejenvarebil.dk´s prispolitik.

- Vi er typisk 25-40 pct. billigere end vores konkurrenter, og det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi kører stram økonomistyring og ikke har overflødige udgifter til et stort personale m.v., siger han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078