23948sdkhjf

Robust arbejdstøj med god pasform

Entreprise har længe været én af F. Engels mest sælgende arbejdskollektioner. Nu går virksomheden skridtet videre og lancerer et helt nydesignet facelift under navnet Galaxy. Ekstrem god pasform, skjulte knapper og lynlås og en forbedret slidstyrke af nogle af fordelene.
Der er tænkt på hver en lille detalje i FE Engels nye kollektion "Galaxy", der rammer butikkerne i januar 2015. Udover et helt nyt og mere slankt snit og en række små designdetaljer er den nye kollektion designet til bevægelse.

-Som noget nyt anvender vi en metervare vævet i dobbeltgarner af polyester og bomuld. Det giver ikke kun en bedre slidstyrke men også en særlig god ergonomi og bevægelsesfrihed - man kan godt sige, at både design og materialer understøtter funktion. Samtidig introducerer vi en række små detaljer som f.eks. bedre og større mobillommer og en let vinterjakke med regulerbar vindfang, fortæller designer bag Galaxy, Malene Dirksen.

Testet ned til mindste detalje af fagfolk

Brugerne stiller høje kvalitetskrav til både styrke, komfort og funktionalitet, derfor er den nye kollektion blevet testet internationalt af en række fagfolk i hele udviklingsfasen, ligesom den også har gennemgået utallige vasketests. Dels har det været vigtigt for designeren at inddrage brugerne og derigennem få konkret sparring omkring primært brugsfunktionerne, dernæst har det også været værdiskabende i designprocessen at tilpasse de små detaljer løbende.

- Vi forsøger hele tiden at nytænke og arbejder derfor også på at forbedre både design, funktionalitet og pasform. Vi er samtidig meget bevidste om, at ændringerne ikke medfører ineffektivitet eller for store ændringer i arbejdsvanerne.

Vi kan godt lave små justeringer fra gang til gang, men det vil feks. ikke fungere, hvis vi pludselig flytter markant rundt på lommerne, det vil være for stor en ændring i arbejdsmønsteret hos den enkelte håndværker og for stor en detalje. Derfor lytter vi meget til vores testbrugere, tilføjer Malene Dirksen.

Fritid og arbejde flyder sammen

I designprocessen har FE Engel også skelet til den måde, vi sammenkæder vores arbejdsliv og fritid. Feedback fra brugere viser nemlig, at vores fritid og arbejdsliv flyder mere og mere sammen. Vi henter børn og kører i fitnesscenter direkte fra arbejde for at nå hjem til aftensmaden. Det bliver mere og mere normalt at beholde sit arbejdstøj på uden for arbejdstiden, derfor må tøjet godt være både smart og samtidig have en god pasform.

Farvel til kedeldragtblå

Kendetegnende for den nye kollektion er et mere moderne og nutidigt design. Bukserne er blevet smallere i udtrykket, og jakkerne har fået et slankere snit, tilsammen giver det kollektionen et markant designløft. Samtidig får Galaxy også sit helt eget farveunivers med lidt mørkere nuancer, det betyder farvel til den traditionelle men også meget kendetegnende kedeldragtblå og velkommen til en mørkere og moderne blå, der også får følgeskab af farverne petroleum og grøn.

Kollektionen rummer både en arbejdsjakke samt arbejdsbuks og både overall og kedeldragt. Dertil kommer også en softshelljakke, en vinterjakke - både shorts, servicevest og en helt ny sweat cardigan, der med sit slanke og sporty snit sagtens kan bruges som alm. fritidstøj på vej hjem fra arbejde.

Kollektionen lander i butikkerne medio januar 2015 og vil ligge i samme prisleje som Entreprise, der dog fortsat vil være en vigtig brik FE Engels arbejdskollektion fremadrettet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065